Du er allerede en bedre vandrer end du tror

Uanset hvor dybt, du er sunket ned i sofaen, har Dansk Vandrelaug en god nyhed: Du er en bedre vandrer, end du tror! Det er let at komme i gang, når du melder dig under fanerne hos DVL.

Du er en bedre vandrer end du tror - her på Danmarks smukkeste vandremaraton.

Du er en bedre vandrer end du tror - her på Danmarks smukkeste vandremaraton.

Vandring er en kunst, og vandring er en disciplin. Derfor er vandring en aktivitet, hvor du kan forbedre dine færdigheder, hvis du øver dig.

Det ved du allerede, hvis du er et almindeligt, aktivt medlem af DVL.

Men hvis du lige er startet, eller hvis det drejer sig om din ven eller veninde, som stadig går og overvejer – så stiller sagen sig anderledes. I hvert fald inde i hovedet. Kan jeg følge med? Får jeg vabler? Hvad nu hvis jeg kommer til at fryse – eller svede?

Heldigvis kan vi her oplyse, at du ikke behøver at bekymre dig. Vores turlederes erfaring med nye vandrere overalt i landet er den samme: Du er en bedre vandrer, end du tror!

Mange spørgsmål – altid samme svar

Hvorfor holder mon denne påstand altid stik? Svaret kender ikke en gang Dansk Vandrelaug med sikkerhed.

Måske handler det om, at turlederne har tilrettelagt en tur, hvor deltagerne kan nyde naturen, samtidig med at de får strakt benene?

Måske ligger noget af forklaringen i turlederens underholdende og interessante historier om ting, vi passerer på ruten?

Eller måske er årsagen, at man altid vandrer i godt selskab med Dansk Vandrelaug – der er altid tid til en snak med vandrekammeraterne både undervejs og i de indlagte pauser.

Find din næste vandretur på Danmarkskortet – zoom ind på dit område og gå din vej med os

I hvert fald oplever vi, at vi altid får alle deltagere med hjem. At de altid har hygget sig og lært noget nyt. Og at de allerede er begyndt at se frem imod næste gang, de skal se deres vandrekammerater.

Så tag en ven ved hånden, inviter ham eller hende med på din næste tur. Afgiv roligt løftet: Du er en bedre vandrer, end du tror – når du går med Dansk Vandrelaug.

Af Carsten Johansen