DVL-medlemmer på toppen i Mols Bjerge. Foto Preben Simonsen

Medlem

Dansk Vandrelaug er samtaler i bevægelse – kan ikke undgå at røre dig.

Som medlem af DVL får du sund motion, gode oplevelser i naturen og hyggeligt samvær med i rygsækken.
Klik her og meld dig fluks ind i det gode selskab.

Til dig, der allerede er medlem

Bemærk, hvis du har været tilmeldt som gæst på nogle af vores vandreture:

Ved indmelding skal du enten bruge en alternativ mailadresse end den, vores system allerede kender, eller også er du nødt til at kontakte sekretariatet på telefon 3312 1165 eller mail dvl@dvl.wp.stage.ng.peytz.dk og få os til at slette gæsteprofilen.

Klik og se kontingentsatserne

 

Derfor går det godt i vores selskab:

– Ren forkælelse!!! Møder op med rygsæk og madpakke – og får den smukke danske natur foræret med tryg guidning af turledere. Du møder som du er – kan være social eller bare nyde at gå og suge naturen ind.

– Altid positive mennesker omkring der deler begejstringen for naturen. Lærer nye områder og noget af deres historie og er altid naturlig træt og godt tilpas efter en DVL-traver, fortæller Heidi fra Aarhus Afd.

Fordele for dig som medlem af DVL

Hvis du er medlem af Dansk Vandrelaug, har du adgang til mange medlemsfordele. Du får meget rabat på køb af varer bl.a. i følgende butikker: Friluftsland, Eventyrsport, Fjeld & Fritid samt Spejder Sport. Se listen over de mange fordelsbutikker her.

For eksempel giver flere af butikkerne 20 procent på fodtøj – dermed har medlemskabet tjent sig ind lige med det samme, hvis du er pensionist og køber et par vandrestøvler til 1600 kr.

Dansk Vandrelaugs afdeling i København ejer to sommerhuse, som du kan leje som medlem af Dansk Vandrelaug.

Klik og meld dig straks ind i Dansk Vandrelaug

Som medlem af DVL får du altid:

 • Sund motion og gode oplevelser i naturen
 • Adgang til gratis vandreture i hele landet
 • Hyggeligt samvær undervejs
 • Trygge ture i alle længder ført an af entusiastiske turledere
 • Mulighed for at opdage nye veje – også i egen baghave
 • Medlemsblad 6 gange årligt
 • Kurser og masser af medlemsfordele i diverse friluftsbutikker med mere

Klik og se kontingentsatserne

Som medlem er du med til at støtte og fremme:

 • Stiarbejdet i hele Danmark
 • Interessen for et aktivt og sundt friluftsliv
 • Ansvarlig brug af naturen
 • Interessen for friluftsprægede ture

Dansk Vandrelaug har 21 afdelinger fordelt i hele landet, og vores p.t. over 600 frivillige turledere står bag og går forrest på vores ca. 2.200 årlige vandreture. Læs her, hvordan vandreturene foregår. Med os får du altid godt selskab på vandreturen, for vi har over 10.000 aktive medlemmer.

Her ser du de kommende ture strøet ud over hele landet

Som medlem af DVL møder du mange forskellige mennesker med mange forskellige sko og støvler

Overvejer du at blive medlem af Dansk Vandrelaug, er du velkommen til at gå med nogle gange på vores vandreture for at vurdere, om vores koncept for vandreture er noget for dig. Det koster normalt 30 kr. at gå med uden at være medlem.

Som medlem går du gratis med på vores talrige og mangfoldige gåture af høj kvalitet. Vandreturene ledes altid af dygtige, uddannede turledere.

I mange afdelinger er der ture såvel i weekenden som på hverdage. Hvis du er nybegynder, er det en god idé at starte med de kortere vandreture.

Som medlem af DVL får du først og fremmest muligheden for at deltage i vandreture over hele landet, i godt selskab og med erfarne turledere, som vil vise dig stier og steder, som du måske aldrig tidligere har oplevet. Du behøver normalt ikke at melde dig til turene, men kan blot møde op på startstedet, så du kan lade tiden og lysten bestemme for dig. Tilmelding er nødvendig, hvis det er angivet i annoncen for turen – og som følge af corona kræver turene tilmelding, når forsamlingsforbuddet er på 100 eller derunder.

Inspirerende blad, vandreferier og andre fordele

Som medlem af DVL modtager du VandreLiv 6 gange om åretSeks gange om året vil du få tilsendt vores medlemsblad VandreLiv. Bladet indeholder artikler, der formidler vandreoplevelser fra ind- og udland, annoncering af de kommende to måneders vandreture/vandreferier i Danmark og udlandet, kurser og orienterer derudover om Dansk Vandrelaugs holdninger og øvrige aktiviteter. Vi skriver om alle vandrerelaterede emner såsom motion, sundhed, natur og kultur samt naturligvis udstyr – tøj, støvler, rygsække, grej – og litteratur om vandreruter.

Klik og meld dig straks ind i Dansk Vandrelaug

Gratis vandreture i godt selskab

Når først du er blevet medlem, er vandreturene som udgangspunkt gratis. Der kan dog være ekstraudgifter i form af færgebilletter m.m. Dette vil i så fald fremgå af turannoncen.

Turlederen er igang med at fortælle....
Turlederen er igang med at fortælle….

Medlemskabet giver dig samtidig adgang til de mange vandreferier, vores turledere arrangerer i både ind- og udland. Fantastiske ferier iscenesat af vandrere for vandrere. Kurser er også en del af vores medlemsfordelspakke, hvor turledere og bestyrelsesmedlemmer derudover har adgang til en række kompetencegivende kurser.

Meld dig straks ind i det gode selskab

Ønsker du at blive medlem af DVL, kan du indmelde dig online og betale enten med kort eller MobilePay for medlemskabet. I din indbakke vil du modtage en bekræftelse på betalingen samt en mail, hvor vi byder dig velkommen som nyt medlem.

Klik og se kontingentsatserne

I forbindelse med oprettelsen vil du blive tilknyttet en af Dansk Vandrelaugs 20 lokalafdelinger ud fra dit postnummer. Hvis du ønsker at være tilknyttet en anden lokalafdeling, beder vi dig kontakte sekretariatet efter oprettelsen af dit medlemskab.
Har du hverken et elektronisk betalingskort eller MobilePay, eller oplever du problemer i forbindelse med indmeldelsen, kan du kontakte sekretariatet på tlf. 3312 1165 eller sende os en mail på dvl@dvl.wp.stage.ng.peytz.dk.

Klik og meld dig straks ind i Dansk Vandrelaug

Husk altid madpakken og drikke, siddeunderlag samt regntøj – så er du klar til din næste vandretur

Uden mad og drikke går det ikke - heller ikke for vandrere
Et stort fældet træ er den perfekte bænk i naturen på en vandretur