Bobler af godt humør

Det seneste år har gjort os alle klogere – bl.a. på bobler! Vi har udvalgt vores bobler af mennesker, vi har lov at være sammen med. ”Vandre-boblen” har været en af de vigtigste for mange af os – og den boble er der god plads i.

Tisvilde Hegn. Foto Vagn Olsen

Tisvilde Hegn. Foto Vagn Olsen

Af Carsten G. Johansen

Nu hvor dagene er længere og solen står højere på himlen, er det også tid til at udvide vores sociale kontaktflade. I hvert fald udendørs, hvor vi med de rette forholdsregler kan puste nogle ganske store bobler efterhånden.

Turene med DVL – dem prioriterer de fleste medlemmer. Men der er jo også andre muligheder for kvalitetstid i det fri. De lune forårs- og sommermåneder er en god lejlighed til at give vores familie og venner smag for de glæder, vi kender så godt.

Under corona har stadig flere mennesker fået smag for at snøre vandrestøvlerne. Så næste gang, familien eller vennerne er i humør til at gå en tur ”over i skoven” eller ”rundt om søen” (eller hvad I nu har for vane), kommer du på banen med et nyt forslag: ”Hvad nu, hvis vi i stedet prøvede …”

Del din DVL-erfaring

Du husker med garanti nogle af dine tidligere ture med DVL, hvor du aldrig har haft familien eller vennerne med. Måske skal I køre et lille stykke først, eller måske er det lidt længere, end I plejer at gå, når I mødes socialt.

Kaffepause i det grønne. Foto Preben Simonsen
Kaffepause i det grønne. Foto Preben Simonsen

Men du har faktisk noget særligt at byde ind med. Du har en erfaring, de øvrige i boblen ikke har, og du kan give dem en oplevelse, der kan gøre dem rigtig glade. Ikke meget giver humør som en dejlig naturoplevelse.

Så del dine DVL-erfaringer med din familie- og venneboble: ”I skal se udsigten derfra”, ”lad os tage en termokande med denne gang”, ”du må hellere lige tage et par andre sko på” – og så afsted.

På den måde udvider du din vandreboble. Og samtidig er det vigtigere end nogensinde, at du kommer med vandrekammeraterne fra DVL ud på stierne, så du kan tage noget inspiration med tilbage. Så du kan skabe en større humørboble.

Veje til stierne

dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/danmarks-bedste-stioversigt
dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/geografiskstioverblik