Nyheder

DVL anbefaler kyststien og Højlyngstien

Bornholm er værd at gå efter, også når det handler om smukke vandrestier. Her får du Dansk Vandrelaugs anbefalinger til gode vandrestier på vores unikke ø.

Kaffepause ved frøen. Foto Henning Madsen

Alle ture i 2021

Turprogram DVL Bornholm Januar – Juni 2021     Torsdag d. 21. januar kl. 19.00 Laugsaften AFLYST Vi mødes på Biblioteket til en hyggelig aften, hvor Naturvejleder, biolog og forfatter Michael Stoltze kommer og fortæller. Derefter hygge med medbragt kaffe/the – vi leverer kagen. Tilmelding: senest d. 18. januar til Grethe, 2925 5053. Mødested: Rønne…

At vandre i det bornholmske landskab

Bornholm er et unikt stykke Danmark, som rummer stort set alle Danmarks forskellige landskabstyper på et areal på blot 588 km2. Overalt på øen er der gode stier og veje at vandre på, samt natur der kan begejstre.

De Underjordiske

På Bornholm kan du være heldig på dine vandreture at møde nogle af Bornholms eget folk, de Underjordiske. Du skal helst være søndagsbarn for at møde dem, men for nogle går det også uden.

DVL Bornholm

Åbobban

Også i de bornholmske åer er der et overnaturligt væsen, det er Åbobban. En Bobba er en trold eller måske en bussemand. Igennem øens største sprækkedal Ekkodalen løber Læsåen. Her bor Læsåbobban, og han er altid på mærkerne, når man kommer og skal over åen. Nogen siger, han er den værste Bobba af dem alle.…