Dagtursrygsæk 

Vandflaske, madpakke eller snacks afhængig af turlængden, en lille termokande til noget varmt, et siddeunderlag og regnbukserne må nok også med. Det er alt sammen let at bære på ryggen, når bare tasken passer til dig. Her er et par gode bud på en lille, mellem og en luksusrygsæk.

Ferietur på Island. Foto Rie Lambæk Mikkelsen

Ferietur på Island. Foto Rie Lambæk Mikkelsen

Husk et regnovertræk til sækken.

Osprey Talon 11 

E En lille teknisk rygsæk til vandreture. Ryglængden er justerbar, skum-rygpanelet har ventilationskanaler og de brede seler er med perforeringer, stropper til drikkeslange, strækbar lomme og justerbar brystrem. Hoftebæltet har en lille polstring og to lommer med lynlås. På ydersiden er en foret lomme til fx solbriller, to strækbare lommer til flasker og en holder til vandrestave. Indvendig er der en lomme og nøgleholder. Den er lavet af genanvendt nylon, der er Bluesign®-mærket og PFC-frit. Rygsækken rummer 11 liter, vejer 900 g og fås også i grå. 

Set i Fjeld&Fritid til: 999 kr. 

(Her får medlemmer 15 % og frivillige 20 %) 

Haglöfs Tigth Medium 

Robust og funktionel rygsæk til vandring og hverdag. Den har et ergonomisk rygpanel og bæreseler med justerbar brystrem samt en justerbar, aftagelig taljerem, en indvendig og udvendig lomme. Den har også nøgleholder, bærehåndtag, kompressionsremme og refleks-logoer. Den er syet af slidstærkt, genanvendt polyester, der er bluesign®-godkendt. Overfladen har fået en fluorkarbon-fri imprægnering, som gør den vand-og smudsafvisende. Rygsækken rummer 20 liter, vejer ca. 525 g og fås i flere farver. 

Set i Eventyrsport til: 599 kr. 

(Her får medlemmer 10 %) 

Mystery Ranch Urban Assault 24 

Funktionel dagsturs- og hverdagssæk med praktiske detaljer og et fikst lynlåssystem, der giver nem og hurtig adgang til indholdet. Flere indvendige lommer, en computerlomme, sidelommer til vandflasker og lynlåslomme i toppen. Den er fremstillet i 500-denier CORDURA®-nylonmateriale, der er superslidstærkt.  

Rygsækken rummer 24 liter, vejer 1200 g og fås også i grå. 

Set i Friluftsland til: 1.699 kr. 

(Her får medlemmer 15 % og frivillige 20 %) 

Produkter til Nyt udstyr udvælges af redaktionen blandt VandreLivs annoncører. 

Se samtlige rabataftaler, du får glæde af som medlem af DVL
Læs også: Sådan vælger du den rigtige rygsæk