Den skønneste tid på året

Foråret er over os. Fuglene kvidrer ekstra lystigt, forårsbebuderne dukker op ad skovbunden, imens de fine lysegrønne blade langsomt men sikkert giver skov og land en ny farve. Og alt det oplever vi bedst ude på tur. På denne tid af året, er det faktisk allersværest at blive hjemme i sofaen.  

Vi må og skal ud at gå så ofte som muligt. Temperaturen og vejret generelt bliver rarere og rarere. Vi oplever dage, hvor jakken må om i rygsækken, fordi den er for varm. Ovenikøbet kan du dele alle forårsoplevelserne med vandrevennerne i deres gode selskab, når du vælger at gå med DVL.

I vores medlemsblad VandreLiv kommer vi nærmere ind på nogle af alle de goder, som fællesskabet giver dig. Jeg håber, du tager del i dette fællesskab og dermed får masser af god motion sammen med skønne oplevelser i vores samvær. Som Birgitte fra DVL Lyngby bl.a. siger i bladet:

Turdeltagerne er noget så spændende. Og turlederne er i særklasse.

Og det er jo rigtigt. Vi er alle klar til at give hinanden en god vandreoplevelse, når vi mødes. DVL er et fællesskab, og du får en masse med hjem fra hver eneste tur – også selvom det skulle regne undervejs.

Læs mere om vores fantastiske fællesskab her.

I marts afholdes de resterende generalforsamlinger. Jeg håber, du møder op til din afdelings generalforsamling og giver dit besyv med. Sådan sikrer du og vi en forening i evig udvikling.

Vi ses på tur.

Venlig hilsen

Steen
Landsformand

Emner