Derfor ‘DVL anbefaler’

Vi vil langt inde i 2021 stadig have brug for at komme ud på vandreture for os selv. Derfor hjælper Dansk Vandrelaug dig på vej til landets mange skønne vandremuligheder.

DVL anbefaler

Med sloganet ‘DVL anbefaler‘ kommer vi blandt andet med regionale tip til gode vandreture, der kan nydes både på egen hånd og sammen med andre. Ved at inddrage afdelingerne i DVL anbefaler går vi sammen om at formidle de bedste vandreoplevelser med lokale krydderier.

I årets første udgave af medlemsbladet VandreLiv tager vi til Bornholm, hvorefter vi bevæger os til hovedstadsområdet, igennem region Sjælland, region Syddanmark og region Midtjylland for så at slutte af i region Nordjylland.

Vores anbefalinger tager udgangspunkt i de stisider, stiudvalget udgav i foråret 2020 med støtte fra Nordea-fonden. Her giver vi et overblik over de allerbedste vandrestier og -ruter i hele landet. Udbuddet er overvældende, imens overblikket manglede tidligere.

Stisiderne ligger på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/vandring/danmark – Danmarks bedste stioversigt, som vi ynder at kalde den.

Den oversigt havde mange glæde af i foråret og sommeren sidste år, hvor brugen af DVL’s hjemmeside steg med ca. 30 procent. Under menupunktet Vandring, der samler al vores vandreekspertise inklusive stioversigterne, steg besøgene med over 400 procent! De mange klik er sikkert også drevet af en imponerende Facebook-kampagnerækkevidde på 1,9 mio.

Vi håber, du får glæde af vores anstrengelser med at vise Danmark frem fra sin bedste side, og at du får gået nogle gode vandreture.