Tag tursøgeren i brug

I Dansk Vandrelaug arrangerer vi omkring 2.500 ture om året. Men hvordan finder du vej til turene? Her vejleder vi i at bruge tursøgeren.

Du kan finde kommende vandreture på forskellige måder på hjemmesiden. Danmarkskortet viser alle aktuelle ture med røde markører, og er du på en af vores 20 afdelingers hjemmeside, viser kortet afdelingens ture som fx her på Københavns side.

Men vi har også en tursøger, som giver dig en række muligheder for at søge mere specifikt på vandreturene via et eller flere parametre.

Klikker du Søg på følgende, vises samtlige aktuelle ture i hele landet:

Sådan ser tursøgeren ud

 

Klikker du i Dato-feltet, kan du vælge at søge på en specifik dato eller en kortere eller længere periode – et datospænd:

Her er valgt den 1.-14. februar og samtlige afdelingers ture. Og så er Distance i km sat til at søge på ture på mellem 9-19 km:

 

Du kan også vælge at søge med ord i turene. Her søges efter samtlige ture på Hærvejen:

 

Et klik på Søg giver en liste med de aktuelle ture efter de kriterier, du har indstillet søgemaskinen til:

tursøger resultat

Du kan også få vist resultatet af din tursøgning på et kort:

tursøger resultat vist på kort

På kortet kan zoome du ind og ud ved at bruge + og – knapperne. Du kan også trække i kortet og nemt zoome ind på vandreture i nærheden af dig.

Nu er du klar til at finde en vandretur – klik dig med på tur!

Vi glæder os til at se dig ude ved mødestederne, så vi sammen får god motion i hyggeligt selskab. Gå med Dansk Vandrelaug ud på nye og spændende naturoplevelser.