Find ind i fællesskabet

I foråret måtte vi vænne os til at være alene og tage ud i naturen på egen hånd. Nu har vi igen fundet ind i det fællesskab, der er kendetegnende for DVL: Gode snakke, smil og hygge.

Fællesskabet langs Roskilde Fjord. Foto Jens Arrent

På en tur langs Roskilde Fjord. Foto Jens Arrent

Corona-krisen tvang os til at gå ud i naturen på egen hånd. Vi fik ro til at nyde den. Vi kørte måske til nye områder, vi ikke havde besøgt før. Vandrede ned ad små stikveje, som vi tidligere bare passerede. Men selvom vi var tæt på naturen, manglede vi noget.

Fællesskabet. Nogle holdt sig helt fra andre mennesker og havde ikke nogen at dele de gode vandreoplevelser med. Andre har måske kun haft sin partner eller en god ven at gå med. Men vi manglede de løse og dybe snakke. De nye perspektiver og de skæve vinkler.

Heldigvis er igen mulighed for at finde ind i fællesskabet.

Bliv medlem – gå denne vej

Mød nye vandrevenner

I Dansk Vandrelaug går vi for at opleve naturen. Men vigtigst af alt går vi for at opleve den sammen. Vi mødes med dem, vi kender. Dem der ved, at dit barnebarn lige er blevet student, eller at din datter har fået nyt job. Men vi møder også nye mennesker på vores ture. Mennesker der åbner vores øjne for andre måder at se verden på.

– Jeg møder mennesker, jeg ikke ville møde ellers og får samtaler, hvor jeg hele tiden lærer noget nyt og får nye perspektiver på livet. Det er enormt fedt, bekræfter Trine Rathcke Lunild i dette portræt.

Selvom mange af os nyder det velkendte, så er det sundt at gå med nye ansigter. Det er her, vi får de samtaler, vi ikke havde forestillet os. Her vi bliver klogere på os selv og de omgivelser, vi vandrer i.

Vi griner, taler og oplever i fællesskab

Under lockdown har du måske hungret efter at være sammen med andre mennesker. Du har måske følt dig ensom, følt dig rastløs eller manglet nogen at dele hverdagens små glæder med.

Med Dansk Vandrelaug kan du igen få stillet den hunger. Her griner vi, taler og oplever. Nyder nuet. Sammen.

Vi genfinder fællesskabet. Møder nye vandrevenner og genser gamle. Og vi glæder os til at se dig – igen eller for første gang.

Af Kristine Buske


Tag trygt på tur med Dansk Vandrelaug – vi overholder myndighedernes corona-retningslinjer og justerer løbende, hvordan vi afvikler de mange gåture.