Vandreferie i Ôsterlen, Skåne, Sverige

Turbeskrivelse: Klassisk vandreferie i Österlen der er den sydøstligste del af Skåne og omtales af og til som Sveriges Provence. Et landskab fuld af bølgende bakker, blomster og små kringlede veje mellem stensætninger. Vi vandrer på Skåneleden mellem Alunbruket og Ystad over flere vandredage og bor fast i Sveriges æbleby Kivik.

Turbeskrivelse: Vi er en gruppe på 18 deltagere og 2 turledere. Turen starter på Københavns hovedbanegård. Vi tager toget til Malmø, hvor vi bliver hentet af vores egen bus. Vi bor med fuld pension på Kaptenshuset i Kivik i delte dobbeltværelser med toilet & bad. Der bliver mulighed for et begrænset antal enkeltværelser mod ekstrabetaling. Hver dag køres vi i egen bus til og fra vandrestien. Dag 1: rejsedag København til Kivik, Dag 2: Brösarp til Kivik med Havängsdösen, Dag 3: Baskemölla til Kivik med Stenshuvud, Dag 4: Borrby til Simrishamn med Gislövshammar, Dag 5: Hammar til Mälarhusen med Ales Stenar, Dag 6: Nybrostrand til Ystad, Dag 7: Christinehof til Brösarp med Alunbruket og Hallamölla, Dag 8: rejsedag Kivik til København.

Daglig gennemsnitlig turlængde: 10 til 18 km

Sværhedsgrad: Let til middel

Udrejsedato og -sted: 30.09.2023 kl.: 12:15 Københavns hovedbanegård

Hjemrejsedato: 07.10.2023 kl.: 11:50 Københavns hovedbanegård

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.03.2023 kl. 18:00 t.o.m. d. 01.08.2023 kl.: 23:59. Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. 

Minimum antal deltagere: 18

Maksimum antal deltagere: 18

Pris i DKK pr. person: 7.500,00 kr. i delt db. værelse. Prisen skal betales ved tilmelding med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard eller mobilepay. Prisen inkluderer togrejser mellem København H – Malmø Centralstation på ud og hjemrejsedagene. Samtlige busture under opholdet, samt fuld forplejning (uden drikkevarer). Første måltid er aftensmaden på ankomstdagen og sidste måltid er morgenmaden på afrejsedagen, men er ekskl. samtlige drikkevare. Tillæg for evt. enkeltværelse: 3.382,00 kr., som ligeledes betales ved tilmeldingen.

Turleder: Grethe Aagaard Tlf.nr.: 2712 4360 og Bente Frænell Tlf.nr.: 2636 3460 

Medbring: pas og blå sygesikringsbevis.

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/ og som desuden vises for din accept i forbindelse med din bestilling af rejsen. 

PROGRAM

TILMELD

Mødested på kort

Indlæser…