Følger du med i ‘Alene i Vildmarken’ på DR?

I DR-programmet Alene i Vildmarken følger vi bl.a. den ultraseje vildmarkskvinde Mette Mortensen. Hendes bog om vandring og friluftsliv får DVL's medlemmer 30% rabat på lige nu.

Mette Mortensen, efter tilladelse fra Muusmanns Forlag

Mette Mortensen, efter tilladelse fra Muusmanns Forlag

Flere og flere vil ud i naturen, mærke terrænet og sætte tempoet ned, så der er masser af overskud til at nyde den fulde oplevelse. Nogle drømmer om at sove under åben himmel, og måltider i det fri hører naturligvis med.

Fascineres du også af den helt ubeskrivelige flotte natur i den norske vildmark? Af deltagernes kamp for overlevelse og mod ensomheden? Deres iderigdom når det gælder fiskeri, udstyr eller et sikkert sted at sove?

Så følger du sikkert med i programmerne ‘Alene i Vildmarken’, der hver torsdag sendes på DR1 kl. 20.45, og så har du allerede mødt den ultraseje vildmarkskvinde, Mette Mortensen.

Hun har skrevet bogen Vandring og friluftsliv, som medlemmerne af Dansk Vandrelaug kan købe til en ekstra nedsat pris.

Bog af Mette Mortensen, Vandring og friluftsliv

Muusmann Forlag tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 30% rabat ved køb af bogen ”Vandring og friluftsliv. Udførlig guide og nyttige tips til oplevelser i naturen” til og med den 11. marts 2019.

Når rabatten er fratrukket, kan bogen købes til en pris af 161,95 kr. inkl. levering.

I forbindelse med dit køb skal du anvende kuponkoden vandremette, som anføres i feltet ”kuponkode”, hvorefter du trykker ”Anvend kupon”. Du skal desuden opgive dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet. Rabatten er gældende, så længe bøgerne er på lager.

En bog med svar på alt

Vandring og friluftsliv giver svarene på det hele – både de grundige anvisninger til forberedelserne og de små tips og gode råd, der tilsammen gør, at man får den bedste oplevelse i naturen.

Udgangspunktet er at give læseren de basale færdigheder, der skal til for trygt og sikkert at kunne opholde sig, vandre og overnatte i det fri, og man rustes til at vurdere egne behov og kunne pakke og indstille sin rygsæk derefter.

Holder dig mæt, varm og tør

Bogen gennemgår de forholdsregler, der er nødvendige, hvis man skal holde sig mæt, varm og tør i naturen, og giver input og viden til at vælge det rette friluftsudstyr, som netop passer til den enkeltes behov.

Der gives også svar på, hvad man fx har brug for, når man på egen hånd skal finde vej med kort og kompas, når man skal tænde bål og lave mad, hvis man får en vabel, bliver stukket af en hveps, og hvad der ellers er af små udfordringer.

En grundig og inspirerende manual til den spændende fase, hvor man hjemme i sofaen gør drømmene konkrete og går i gang med at planlægge en skøn tur ud i det fri.

Som medlem af Dansk Vandrelaug har du adgang til et hav af rabataftaler. Se den samlede oversigt her.