Gå Maritime Vandringer på særlig hjemmeside

Kyster, søer og åer – plus vandpytter. Vi er omgivet af vand i Danmark. Det klukker, bruser eller drypper, og lydene giver os ro i sindet, mens vi nyder naturen. I Dansk Vandrelaug elsker vi ...

… at vandre. Vi gør det i fællesskab og følger det hyggelige selskab, som vores mange turledere fører an i. I år har de i særlig grad taget os med på ture langs vandet i det, vi kalder Maritime Vandringer.

De ture fortsætter vi med frem til den 21. oktober, så du har stadig mulighed for at gå med, når Dansk Vandrelaugs 20 afdelinger går landet rundt.

Oversigten over de næste Maritime Vandringer ser du her

Vi går efter fuglelivet, vi kigger på fyr, vi vandrer op til flotte udsigtspunkter, går stilleture, aftenture, i klitter, på diger og i marsken. Ofte får vi følgeskab af historiens vingesus. De mange ture er fra alt mellem 2 til omkring 50 km, og der er noget for enhver smag og form.

Hvis vi ikke svømmer i maritime vandringer, så vader vi i hvert fald i dem.

Det vand, der kommer ned fra oven, er blot bonus for den glade vandrer. For Dansk Vandrelaug er sund motion og godt humør i naturen –  Gå med og få nye og spændende oplevelser i godt selskab.

På maritimevandringer.dk finder du artikler, der giver indsigt i vores vandede vandreveje.