Gaa Dig glad – med Dansk Vandrelaug Gentofte

I anledningen af vores 90-års fødselsdag i 2020 har vi været i arkivet og vi har fundet denne lille perle af en bog: “Gaa Dig glad – i Stjernesko” med undertitlen “Turist i din egen by” fra 1937. Tænk engang den gang i 30’erne havde DVL ikke mindre end 20.000 medlemmer. I forordet til bogen…

I anledningen af vores 90-års fødselsdag i 2020 har vi været i arkivet og vi har fundet denne lille perle af en bog: “Gaa Dig glad – i Stjernesko” med undertitlen “Turist i din egen by” fra 1937.

Tænk engang den gang i 30’erne havde DVL ikke mindre end 20.000 medlemmer. I forordet til bogen taler Willy Madsen fra Stjerneskofabrikken om det “Blaanende Danmark” der gemmer Glæde og Sundhed til os alle. Som I måske allerede véd har et af vores motto’er i Dansk Vandrelaug siden 1930’erne været “Gå Dig glad”. Det er da også det vi gør i Gentofte-afdelingen.

Vi har kikket på nogle af de ture der er omtalt i bogen “Gaa Dig glad” og genopfinder dem i 2020 på en ny måde. Det er rigtig gamle travere hvor I blandt andet kommer ud og gå

Langs Mølleaaen

På Mathildevejen

Langs Strandvejen

0g i Ordrup Krat og Dyrehaven

I begyndelsen af året har vi tre “Gå dig glad”-ture: “Gå dig glad på Kastellet“, “Gå dig glad ved Damhussø og -Eng og “Gå dig glad på Østerbro“. Det er små kortere ture på hhv. ca. 6, 8 og 9 km, der tager de glade vandrere gennem det gamle Københavns smukke områder. Er du ny og uerfaren i at vandre kan du gå med på disse korte gåture!