God pinse

Jeg håber, I nyder pinsen rundt omkring – både sammen med familien og i det gode vejr - samt at I får en eller flere gode ture på stierne rundt i landet i disse dage.

Med mit billede nedenfor håber jeg også at signalere, at sommeren er her med de mange dejlige ting, der også følger med udover vandreturene.

Tilmeldingsture

Vi har arbejdet hårdt på at få lavet et centralt turtilmeldingssystem, når vi nu forhåbentlig kan få flere med på turene fra d. 8. juni. Vi forventer, at tilmelding åbner tirsdag d. 2. juni kl. 12.

Når det sker, vil der 2 uger før turstart dukke en formular op på den pågældende turs side, hvor du kan tilmelde dig. Tilmelding kræver navn og email samt at du accepterer, at vi opbevarer disse oplysninger i 3 uger.

Når du har tilmeldt dig, får du en email, hvor du får at vide, om du er kommet med på deltagerlisten eller om du er kommet på venteliste. Hvis du på et tidspunkt bliver flyttet fra ventelisten til deltagerlisten, får du en ny email, som er bekræftelsen på, at du kan deltage.

Første gang man bruger tilmeldingssystemet, vil man af tekniske årsager få to emails.

På nogle af turene vil det centrale tilmeldingssystem være slået fra og du skal tilmelde dig manuelt til turlederen, f.eks. pr. email eller mobil. Men det vil fremgå af hver tur.

Det gælder fortsat, at ALLE ture er tilmeldingsture. Så ingen må dukke op på turen uden en forudgående bekræftelse på deltagelse !

HUSK altid at holde øje med denne side, inden du tager på tur !

Find alle turene her


Åbning til Island, Norge og Tyskland.

Det er blevet meddelt af myndighederne, at grænserne til Island, Norge og Tyskland åbnes med restriktioner fra d. 15. juni. Det betyder, at vi igen kan rejse dertil med restriktioner, der nu en gang vil være.

Hvis du påtænker at tage på ferie til et af disse lande, kan disse links til vandreture anbefales:

Norge: ut.no er en fantastisk god side til at finde inspiration til flotte ture. Hjemmesiden drives af Den Norske Turistforening. Kig også forbi deres turkatalog 2020 !.

Tyskland: Wanderbares Deutschland er en rigtig god hjemmeside, hvor du kan finde vandrestier, vandreruter og vandreregioner af meget høj kvalitet.

Island: Rejseforeningen Island

Du kan også kigge forbi dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/vandring-i-udlandet, som vi vil forsøge at opdatere med gode råd til vandreture i udlandet.

Derudover er der som altid vores egne DVL ferier til udlandet.


Danmarks bedste sti-oversigt

Danmarks bedste stioversigt er selvfølgelig den oversigt, DVL står for. Du kan finde den hér. Oversigten bliver løbende opdateret og forbedret.


Vores Natur

Det store projekt Vores Natur er ved at komme i gang igen i forbindelse med åbningen af Danmark. Projektet vil forsøge at åbne danskernes øjne for Danmarks smukke natur og få os ud i den.

Kig forbi voresnatur.dk og bliv inspireret til mange spændende naturoplevelser i sommeren 2020.


God pinse

Steen