Har du fået nyhedsbrev fra din afdeling?

Vores afdelinger blomstrer af aktivitet både i naturen, på hjemmesiderne og nu også i nyhedsbreve. De er fyldt med aktuel information til dig.

Agger Tange høfde 80 Barsk velkomst på Thy vandring Foto Bente Michelsen

Er du modtager?

JA: Spring til næste afsnit

NEJ: Så er det fordi:

1.       Du er medlem af en afdeling, der for nuværende ikke udsender nyhedsbreve.

2.       Du har valgt ikke at modtage nyhedsbreve.

3.       Du opgav din arbejdsmail til DVL, men nu bruger du den ikke længere.

4.       DVL ikke har din mailadresse.

5.       DVL har din mailadresse, men den er også tilknyttet din partner/samtlige familiemedlemmer. Det kan systemet ikke håndtere, hvorfor du ikke modtager nyhedsbrevet.

Ved 3, 4 og 5 kan du kontakte sekretariatet på Kultorvet enten ved at maile til dvl@dvl.wp.stage.ng.peytz.dk eller ringe på telefon 3312 1165 og få din mail@adresse registreret/rettet.

På Medlemsportalen kan du se, hvilke afdelinger der tilbyder nyhedsbreve.
medlemsportalen kan du se, hvilke afdelinger der tilbyder nyhedsbreve.

JA:

Så modtager du regelmæssigt en mail med afdelingens nyhedsbrev. Indholdet og hyppigheden er meget forskellig fra afdeling til afdeling.
Men du kan med fordel abonnere på nyhedsbreve fra alle de afdelinger, du plejer at tage på tur med. Log ind på Medlemsportalen og sæt kryds ved de nyhedsbreve, du vil følge fremover.

NEJ/JA:

Din afdeling udsender i øjeblikket ikke nyhedsbreve, men du vil godt modtage nyhedsbreve fra andre afdelinger.
Log ind på Medlemsportalen og sæt kryds ved de nyhedsbreve, du vil følge fremover. Når du alligevel er derinde, så husk at kontrollere alle de andre oplysninger.

Særligt for Københavns Afdeling

Afdelingen har ca. 2.500 medlemmer, men kun 2.000 modtager nyhedsbrevet. Heraf er 160 medlemmer fra andre afdelinger, som har været inde i Medlemsportalen og sat kryds ud for København. Det er især medlemmer fra Nordsjælland, Roskilde, Gentofte og Lyngby, som er interesseret i at se, hvad der sker i København.

Ca. 100 har fravalgt Nyhedsbrevet.

Ca. 400 medlemmer har vi ikke mailadresser på. Mange er gamle trofaste medlemmer, der er blevet meldt ind, før mailadresser blev opfundet.

Hvis du er én af dem, så gå op til NEJ og se, hvad du kan gøre for, at vi kan blive opdateret.