Hold øje med dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/ferier

Du kan finde din næste vandreferie i medlemsbladet VandreLiv. Men nogle gange åbner tilmeldingen, før bladet er udkommet, det kan derfor godt betale sig at kigge forbi dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/ferier jævnligt.

Vandreferie i området omkring Grossglockner Østrig. Foto Michael Rasmussen

Vandreferie i området omkring Grossglockner Østrig. Foto Michael Rasmussen

Ferier, som annonceres første gang i VandreLiv, vil som udgangspunkt åbne for tilmelding den 10. i ulige måneder kl. 18. På den måde har alle medlemmer en fair chance for at komme med på de skønne vandreferier.

Gå direkte til ferieoversigten

Men når ferier arrangeres i samarbejde med rejsebureauer, overnatningssteder og flyselskaber er der ofte nogle deadlines, som betyder, at den faste dato for åbning af tilmelding er umulig at overholde. For at give ferieturlederne de bedste arbejdsbetingelser kan tilmeldingen derfor være åbnet på nogle ferier, før du læser om dem i VandreLiv. Det er vi nødt til at acceptere.

Dermed risikerer du, at ferien er fuldtegnet, inden den bliver trykt i bladet. Der findes også vandreferier, som udelukkende annonceres på hjemmesiden. Derfor anbefaler vi, at du holder øje med udbuddet på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/ferier.

Mest interesseret i at holde ferie i udlandet? Så får du overblikket her

Ferieudbuddet i Danmark ligger her