I DVL vandrer vi sammen  

Fællesskabet i DVL giver gode oplevelser, hvor vi sammen hygger os og får god motion i den friske luft. 

Højderygstien -på vej mod Jyderup. Foto Jytte Nielsen

Højderygstien -på vej mod Jyderup. Foto Jytte Nielsen

Af Steen Kobberø-Hansen, landsformand

Man vælger som regel DVL af flere grunde. Som oftest for at gå nogle andre ture end dem, man selv plejer at gå. Mange af turene er forskelligartede, mens andre ture følger samme mønster hver uge. Men fælles for dem er, at de giver os mere, end hvis vi selv går en tur. 

Man får ofte mere med hjem end noget i benene. Hovedet bliver også motioneret både i form af viden og hyggesnak undervejs. Jeg hører tit folk sige, her har de aldrig gået før, selvom de normalt går lige i nærheden. Så det, at man gang på gang oplever noget nyt, betyder sandelig noget for deltagelsen og oplevelsen. 

Godt ud – sikkert hjem 

Der er mange, der vælger DVL, fordi turene ledes af dygtige turledere. Man bliver guidet hele vejen, og man behøver ikke selv finde vej. Man skal bare møde op på startstedet, så går resten af sig selv. Mange synes det er rart, at man ikke behøver at navigere – at man bare kan lade sig føre. Man er så at sige sikker på at komme hjem igen uden problemer.

Find ud på tur i DVL’s store fællesskab

Mange vælger også DVL på grund af vandrevennerne. Jeg kender efterhånden temmelig mange i DVL, som jeg er på god fod med. En del får en krammer – eller en highfive i corona-tiden – når vi mødes, og så går snakken. Det er rart at være sammen igen. Og samtalerne undervejs er altid lette, hyggelige og givende. Det er altid rart at møde vandrevennerne igen, og af nogle får man lige et ’nå, det er nok længe siden’. Det er for mig et tegn på, at det er hyggeligt at mødes igen.  

Og endelig så vælger man også DVL på grund af, at det er nemt at komme med. Man møder bare op på startstedet. Og det er jo nemt at finde sin foretrukne tur i VandreLiv eller på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/vandreture 

Fællesskabet i DVL er fyldt med kvalitetstid – godt givet ud for både krop og sjæl. Du kan læse mere om det gode fællesskab på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/fællesskab.