Kolding Afdelings nyhedsbrev

Nyhedsbreve

Kolding Afdeling udsender jævnligt nyhedsbreve til medlemmerne og andre, der har lyst til at følge os. Blandt andet med inspiration og information om den kommende måneds ture.

Det kan også indeholdet oplysninger om et nyt tilbud, som ikke er kommet med i vores medlemsblad VandreLiv. Har du andre gode ideer til, hvad nyhedsbrevet kan indeholde, er du velkommen til at skrive til formand Jytte Stycke.

Læs seneste nyhedsbrev her

Tjek din medlemsprofil

Log på DVL’s medlemsportal for at tjekke, om du har tilvalgt vores nyhedsbreve. Få yderligere hjælp til medlemsportalen her. Det er også her, du afmelder nyhedsbreve – ved at fjerne flueben.

Det ser således ud, når du er logget ind:

Sådan ser det ud på medlemsportalen, hvis du har tilvalgt nyhedsbreve.
Sådan ser det ud på medlemsportalen, hvis du har tilvalgt nyhedsbreve.

Kun ét medlem pr. mailadresse

Vores system kan ikke håndtere, at den samme mailadresse er koblet sammen med flere familiemedlemmers medlemskaber – i så tilfælde er der ingen, som får nyhedsbrevene. Udvælg i stedet ét medlem, der benytter mailadressen til at modtage nyhedsbrevet, mens I sletter eller ændrer mailadressen for øvrige familiemedlemmer.

Ikke-medlemmer er velkomne

Du er velkommen til at følge vores nyhedsbrev, selvom du ikke er medlem. Du udfylder blot denne formular med navn og mailadresse.

Som ikke-medlem afmelder du nyhedsbrevet her.

Kontakt sekretariatet

Hvis der slet ikke er tilknyttet en mailadresse til jeres medlemsprofil, er I nødt til at kontakte vores sekretariat på Kultorvet for at få hjælp til at oprette en mailadresse på medlemsportalen.

Sekretariatet har daglig telefontid fra kl. 10-15, og yderligere til kl. 17 på tirsdage og torsdage. Ring på telefonnummer 3312 1165.