DVL Lyngby nyhedsbreve. Foto Pixabay

Nyhedsbreve

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve fra DVL Lyngby. Både medlemmer og nysgerrige er velkomne til at melde sig.

DVL Lyngby har med mellemrum brug for at annoncere ændringer til programmet, som fx når en tur ikke er med i bladet VandreLiv. Her rettes eventuelle fejl og annonceres når en turleder ønsker at lave en tur uden for programmet – en pop op-tur.

Medlemmernes nyhedsbrev til- og framelder du sig via vores medlemsportal. Log på og tjek, om der er flueben ud for Nyhedsbrev, Lyngby Afd.

medlemsportal nyhedsbreve lyngby
Sådan ser nyhedsbrev-tilmeldingen ud, når du er logget på DVL’s medlemsportal.

Bemærk, for at kunne modtage nyhedsbrevet, må din mailadresse ikke være delt med andre familiemedlemmer. I skal have hver jeres mailadresse, før systemet vil sende nyhedsbreve til jer. Hvis du ikke kan logge på medlemsportalen og rette det, er du velkommen til at ringe til sekretariatet på tlf. 3312 1165 eller sende en mail til dvl@dvl.wp.stage.ng.peytz.dk.

Ikke-medlemmer er velkomne

Du er velkommen til at følge vores nyhedsbrev, selvom du ikke er medlem. Du udfylder blot denne formular med navn og mailadresse.

Som ikke-medlem afmelder du nyhedsbrevet her.

Kontakt sekretariatet

Hvis der slet ikke er tilknyttet en mailadresse til din medlemsprofil, er du nødt til at kontakte vores sekretariat på Kultorvet for at få hjælp til at oprette en mailadresse på medlemsportalen.

Sekretariatet har daglig telefontid fra kl. 10-15, og yderligere til kl. 17 på tirsdage og torsdage. Ring på telefonnummer 3312 1165.