Et elektrisk hegn i Mols Bjerge er ingen hindring. Foto Helle Mortensen.

Medlemslogin

Dvl.dk indeholder både en åben og en begrænset del.

Årsagen er, at vi gerne vil give vores medlemmer særlige fordele.

Den åbne del kan ses af alle, hvorimod den begrænsede del kræver et medlemslogin, sådan som vi kender det fra fx diverse aviser: Du ser nok til at vide, DVL har masser af fantastisk vandreviden, som kan bruges både på egen hånd og i samlet flok. Det håber vi får flere til at indmelde sig i Dansk Vandrelaug.

Som medlem logger du på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk her

(Login er det samme, som du bruger på medlemsportalen).

Har du som medlem aldrig været logget på medlemsportalen før, klikker du på Glemt password. Så indtaster du din mailadresse og modtager en mail, hvis den samme mailadresse står i medlemsdatabasen.

Modtager du ikke mailen, kan du som altid kontakte sekretariatet, som hjælper dig på vej. Mail dvl@dvl.wp.stage.ng.peytz.dk eller telefon 3312 1165.

Medlemsbevis lige ved hånden

Med det nye medlemslogin følger også et medlemsbevis. Så du nu kan gå på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/medlemsbevis og nemt vise i de mange rabataftale-butikker, at du er medlem af Dansk Vandrelaug – og om du er turleder, som får ekstra rabat nogle steder.

Medlemsbevis for DVL's medlemmer

Eksempel på, hvordan det ser ud på en begrænset side:

For nuværende har vi ingen planer om at give afdelingerne samme mulighed for at opdele sider i en åben og en begrænset del.