Snakken går, når du går

Du kan altid gå en tur i naturen. Men det er, når du deler oplevelsen med andre, at de gode snakke og nye perspektiver opstår. Med Dansk Vandrelaug bliver vandreturen en oplevelse.

Vandrere holder pause i Tisvilde Hegn, hvor snakken stadig går. Foto Vagn Olsen (når du går)

Vandrere holder pause i Tisvilde Hegn, hvor snakken stadig går. Foto Vagn Olsen

Frisk luft, lyden af vinden i træerne, duften af våd jord og små fugle der tripper rundt i skovbunden og leder efter føde. Det er befriende og sætter gang i sanserne, når du går i naturen.

Men nogle gange kan det godt blive kedeligt at gå alene. Nogle gange har man brug for nogen af dele sine oplevelser med.

Med Dansk Vandrelaug får du skønne naturoplevelser og motion i selskab med andre.

Tid til at tale når du går og står

Når ben og fødder først kommer i gang i smukke omgivelser, så følger snakken som regel med. På vores ture er der tid til at tale om dagligdagens udfordringer, vende større samfundsproblemer eller bare tale om løst og fast og dele gode anekdoter. Men der er også altid plads til en dag, hvor du bare har brug for at observere og suge omgivelsernes indtryk til dig.

Alle er velkomne, og jo flere der er med, jo flere spændende og sjove samtaler opstår der. Og med samtalerne følger der grin, smil og gode stunder. Alt sammen minder, vi har sammen.

Ny på vandretur? Find de kortere gåture her

Ny viden giver gode snakke

Rundt i hele landet viser 650 turledere vej på vores varierede ruter. Så lige meget om du foretrækker et roligt tempo, hvor der er god tid til at stoppe op undervejs, og turen er kortere, eller du bedst kan lide en lang vandretur med høj puls, så er der ture, du kan være med på.

Vil du blive klogere på det, du oplever, er der også mulighed for det. Nogle ture er planlagt med fokus på historien bag de bygninger, vi passerer. På andre ture kan du blive klogere på botanikken og dyrelivet. Den viden, vi deler med hinanden, giver altid anledning til gode snakke og perspektiver.

Som medlem er det eneste, du skal gøre, at møde op på vores ture, og så er du klar til timer med gode oplevelser i godt selskab. Så kom med og lad både fødder og mundtøj gå med Dansk Vandrelaug.

Følg denne vej til godt selskab på vandreturen