Når vi følges ad, farer vi aldrig vild

Du kan altid gå en tur, men du får mere humør og flere oplevelser med hjem, når du vandrer med DVL.

På diset tur ved Boller Slot. Foto Iris Francek

På diset tur ved Boller Slot. Foto Iris Francek

Hvad er det, der indeholder litervis af varm termokaffe, kan ses i al slags vejr og høres på 200 meters afstand? Ja, naturligvis: En gruppe af vandrere på tur med Dansk Vandrelaug. De behøver aldrig være nervøse for at fare vild, de får masser af oplevelser og gode historier. Og de har altid lyst til en snak med sidemanden – både når vi holder kaffepause og når vi traver derudad.

Vandretur detaljerne
Sådan kunne de faktuelle detaljer for en tur se ud.

Skal du med næste gang sammen med din ven?

Her er den hurtigste vej til en vandretur i vores gode selskab

Naturen og den friske luft giver ny energi, hver gang du udsætter dig selv for det. Det kan du sagtens selv finde ud af. Men når du mødes med vandrevennerne i DVL, får du mere end natur og frisk luft. Du får nogen at følges med. Så i stedet for at skulle finde vej, som du gør på turene på egen hånd, kan du rette din fulde opmærksomhed imod din følgesvend.

Nogle gange er det næsten lidt i vejen, at turlederen beder om ro i geledderne. Men heldigvis er det bare fordi hun også har noget spændende at fortælle om dyre- eller planteliv, om områdets historie eller andre gode historier. Så fik du også noget med hjem i hovedet denne gang.

Du kan altid gå. Men når du vandrer med DVL, har du altid nogen at følges med. Og du farer aldrig vild.