Vi anbefaler: Gå selv ud i foråret

Der var intet vi heller ville end tage jer med ud for at fremvise vores skønne natur her i Nordsjælland.

Det kribler især nu, hvor foråret lader alt eksplodere. Men vi respekterer selvfølgelig alle restriktioner for offentlige forsamlinger.  Derfor kan vi kun opfordre dig til selv at gå ud i naturen og den friske luft. Hvad med for eksempel at prøve vores  Nordsjællandsruten.

Den er designet til at kunne følges i kortere eller længere etaper. Længden bestemmer du derfor selv.

Vi har ganske vist besluttet at aflyse alle ture for hele april. Men ved at se i turoversigten over aflyste ture, kan man også hente inspiration til selv at planlægge en tur i det pågældende område. Det bliver så uden vores kyndige turledere og det hyggelige selskab en flok på vandretur altid er. Men vi kan kun anbefale, at ingen lader sig bremse af det, ingen har den fulde magt over alligevel. Men om man vil ud og gå eller ej. Det bestemmer man selv!