Tilmelding til ture er tilbage

På grund af udviklingen i antallet med coronasmitte, har regerinen genindført restriktioner

På grund af udviklingen i antallet med coronasmitte, har regerinen genindført restriktioner, så vi igen kun må samles i antal på 50 personer. Det gælder ind til videre for perioden den 19. september til og med den 4. oktober. Vi ser, hvad der så sker der fra.

Det betyder, at vi har genindført tilmelding til turene. I praksis er det sjældent, vi rammer et antal på 50 deltagere. Men for at være sikker på, at de nye retningslinjer bliver overholdt, skal du nu tilmelde dig den eller de ture, du ønsker at gå med på. Det står anført ved hver tur på hjemmesiden, hvordan du gør. 

Du kan altid  orientere dig på hjemmesiden om, hvordan vi alle forholder os på turene, så enhver risiko for smitte bliver holdt på et absolut minimum. Lad ikke en drilsk virus ødelægge hverken vandrelyst, humør, og muligheden for godt selskab i den friske luft. Alt sammen faktorer, der gavner sundheden så meget mere, end alternativet, at blive hjemme.

Fortsat god vandrelyst!