Gå med google, kløverstier og fødselsdag

Det bliver nu nemmere at finde frem til en god vandretur.

Vintertur

Det bliver nu nemmere at finde frem til en god vandretur. Dansk Vandrelaug har nemlig indgået en aftale med korttjenesten Google Maps om 288 vandrestier på det digitale kort. Se mere på DVL.dk

Kløverstier
Den tredje lørdag i april bliver der, ud over det ganske land, tilbudt Vandreture. Som et kløverblad ligger ruterne klar med forskellig farve og km. I Nordsjælland byder vi ind med den blå rute på 6 km og den røde rute på 8 km fra Hørsholm.

Fødselsdage
Sidste år skulle vi have fejret DVLs 90 års fødselsdag, men som så meget andet kom Corona i vejen. I år bliver dagen markeret med en aftentur den 18. Maj. Så er der Nordsjællands afdelings fødselsdag, som vi traditionsmæssigt har holdt sammen med vores generalforsamling den sidste lørdag i februar. Den er i år blevet udskudt til den 19 juni og der glæder vi os til at kunne mødes.