Mindeord for Elna Johansen

En strålende personlighed stråler ikke længere. Elna Johansen er død

Af Anne-Lise Lemche

En strålende personlighed stråler ikke længere. Elna Johansen er død. Elna var det sociale lim der holdt Nordsjællandsafdelingen sammen igennem mange, lange år i gode og dårlige tider. Som tidligere landmandskone med fuldtidsarbejde som advokatsekretær, var hun sammen med sin mand Thorkild, samlingspunkt for hele afdelingen. Thorkild og hun var sammen om at værne om afdelingens traditioner ve og vel. Og de stod altid forrest i køen, når opgaver skulle løses.

Elna var altid villig til at bruge sin uddannelse til at hjælpe og opmuntre andre. Hun var kilde til mange ideer, men diskuterede dem med andre, og sjældent behøvede hun at fremsætte dem selv. Både Elna og Thorkild blev udnævnt til æres medlemmer af Nordsjællandsafdelingen på grund af deres store mangeårige engagement i afdelingen. Helbredet svigtede i de senere år, men for nogle gode venner var hun altid opmuntrende og glad. Elna er dybt savnet. Vi sender vores dybeste medfølelse til hendes døtre og familie.

Æret være hendes minde