Nyheder

We walk 2021 – går du med?

I uge 19 går DGI og DIF endnu en gang sammen om We walk-kampagnen, hvor du er velkommen til at gå med - også på DVL's ture. Tag med ud og mærk fællesskabet.

Top-vindere i oktober

Heldigvis nåede vi en masse topture i oktober med mere end 10 deltagere - så der var igen mange med i lodtrækningen  

Forsamlingsforbuddet er ændret

Forsamlingsforbuddet er ændret til 10, hvilket betyder at det maksimale antal deltagere på vores ture er 10 inklusive turlederne fra mandag d. 26. oktober.

DVL for 50 år siden – del 5

Den 18. maj fyldte Dansk Vandrelaug 90 år, derfor tager vi her endnu en tur tilbage i tiden og kigger på, hvad vi skrev om og havde fokus på for 50 år siden.

Den glade danske lejrgruppe. Foto DVL arkiv

Tag på tur i 1930’erne med Rita og Dansk Vandrelaug

Med en 90 år lang eksistens som forening dukker der selvsagt nogle gode vandrehistorier op fra tid til anden. Her kan du komme med på tur i 30'erne, hvor ungdommen gik ud om søndagen, og Hitler blev kaldt Petersen af danskere i Tyskland.

Vandreholdet foran Københavns hovedbanegård ved hjemkomsten fra Dolomitterne i 1938. Rita, med de hvide hår, står i midten mellem Lisse og Carl Johan. Gerda og Poul står lige bag hende

Find ind i fællesskabet

I foråret måtte vi vænne os til at være alene og tage ud i naturen på egen hånd. Nu har vi igen fundet ind i det fællesskab, der er kendetegnende for DVL: Gode snakke, smil og hygge.

Fællesskabet langs Roskilde Fjord. Foto Jens Arrent

Top-vindere september

Rekord mange deltagere i månedens lodtrækning. Derfor er der også ekstra præmier i puljen.

Stadig mere end 100 veje til toppen

Der skal mere end en gråvejrsdag og en international pandemi til, før vi holder os fra vandrestierne. På toppen – med Dansk Vandrelaug har mere end 100 ture tilbage, og deltagerne strømmer fortsat til.

Port til efterårets vandreture. Foto Jens Arrent.