Nytårstur er den bedste kur

Gå det nye år godt i gang. Dit nytårsforsæt om mere motion gør sig bedst i godt selskab, og det får du i rige mængder på DVL's over 2.200 årlige ture. Tag første skridt den 1. januar.

Efter julens mange måltider og nytårsaften i selskab med familie og venner har mange af os brug for at komme ud og blive godt luftet igennem. DVL har derfor en del nytårsture på programmet rundt omkring i landet.

De allerfriskeste tager med på vandretur den 1. januar:

I København kan du følge livgarden i rød galla, som den marcherer igennem centrum. Turen er 5 km og begynder kl. 11.10 på Kultorvet.

Er du frisk på en længere tur byder Københavns Afdeling også på 14 km med ‘bjerge’ i Rude Skov. Turen begynder på Birkerød Station kl. 10.30.

Holder du til i nærheden af Lejre, byder Roskilde Afdeling på bobler i Ledreborg skov med udsigt til slottet. Turen er 6 km og begynder på Lejre Station kl. 12.10.

Horsens Afdeling vandrer året godt igang med 6 km fra Horsens Banegård med start kl. 13.

Aalborg Afdeling lægger ud med en tur over Kulturbroen over til Nørresundby og måske ud til “Verdens ende”. Her vandrer vi 10 km fra mødestedet på Kastetvej 83 i Aalborg kl. 13.

Aarhus Afdeling har arrangeret nytårsturen i Marselisborg Skov. Vi mødes ved Varna Palæet på Ørneredevej 3 kl. 14 og vandrer 7 km.

Sådan fordeler vandreturene sig på Danmarkskortet i de to første uger af 2019.
Sådan fordeler vandreturene sig på Danmarkskortet i de to første uger af 2019.

Flere nytårsture følger de følgende dage

Esbjerg Afdeling mødes den 2. januar til nytårstur ved Kvaglund Kirke kl. 10 og vandrer 11 km.

Lørdag den 5. januar byder Gentofte Afdeling på en 20 km lang nytårstur i Tisvilde Hegn – en del af Danmarks nye naturkanon. Mødestedet er Tisvildeleje Station kl. 10.

Vestsjælland Afdelings nytårstur går over Bjerge Enge, hvor vi mødes på hjørnet af Osvejen og Brovejen i Gørlev kl. 10.30 for at vandre 12 km.

Søndag den 6. januar byder Frederikssund Afdeling på nytårstur fra Ølstykke Station til Jørlunde via Søris’ økologiske gårdbutik. Turen er 10 km og begynder kl. 9.30.

Herning, Holstebro og Ringkøbing-Skjern Afdeling fejrer nytåret sammen, når de vandrer 15 km i Husby Klitplantage. Her mødes de på Græmvej 1 i Husby kl. 10.

Søndag går Kolding Afdeling ligeledes nytåret godt igang. Marielundskoven er målet, når vi mødes ved Parkhallen for at vandre 6 km kl. 13.

Bornholm Afdeling går nytårstur rundt om Porcelænssøerne ved Rønne. Vandreturen er 4 km, hvor vi mødes på p-pladsen ved Rabækkesøen på Snorrebakken kl. 13.

Find hele oversigten over alle årets første ture her.