Ringkøbing-Skjern Afd. fejrer sit første årti

Den 3. februar runder Ringkøbing-Skjern Afdeling 10 år som forening, og det fejrer vi med en vandretur og en lille reception bagefter.

Bagges Dæmning. Foto Ringkøbing Skjern Afd.

Bagges Dæmning. Foto Ringkøbing Skjern Afd.

Det vil glæde os, hvis I vil komme og fejre dagen med os. Vi mødes på Kongevejen 54 i Ringkøbing og vandrer 11 km langs fjorden til den nye bydel Ringkøbing K, tilbage langs banen og igennem Alkjærlukke.

Et møde i Tarm

Formand Vagn Andersen fortæller her, hvordan han flyttede til Vestjylland for 12 år siden og var med til at etablere afdelingen:

– Jeg blev ringet op og bedt om at komme til et møde i Tarm. Her var der ved hjælp af Sundhedscenter Ringkøbing-Skjern og Herning afd. et ønske om, at der skulle starte en afdeling i Ringkøbing-Skjern.

– Vi var så to, der tog det på os og lavede opstarten. I et år lavede vi en vandretur en gang om måneden under DVL-styrelsen og sundhedscentret. Efter det første år var der så basis for at starte en afdeling. Den 3. februar 2009 havde vi en stiftende generalforsamling, hvor jeg blev formand, siger Vagn.

I Ringkøbing-Skjern Afdeling er vi p.t. 81 medlemmer. Vi arrangerer ca. 30 vandreture om året, hvor der som oftest er over 20 deltagere med pr. tur.

Medlemmerne er glade for turene, og der opstår gode kammeratskaber undervejs. Vi har en meget positiv ånd i bestyrelsen, turledere og medlemmer imellem.

Her finder du vej til Ringkøbing-Skjerns vandreture.