Tre herlige dage med DVL

Der sker altid noget i dvl. Vandreturene er det primære og den årlige "vandrernes dag" er en invitation til nye vandrere. Men så er der et spændende foreningsarbejde som man også kan blive grebet af. I samarbejde med de andre dvl afdelinger og internt i dvl Ringkøbing-Skjern har vi behov for at mødes og planlægge fremtidige ture og aktiviteter.

Pause på turen. Foto Otto Nohns

Pause på turen ved Von Å. Foto Otto Nohns

Lørdag d. 14. sept. var vi 2 fra bestyrelsen sendt til Regionsmøde i Århus. Det er den ene dag om året hvor dvl.wp.stage.ng.peytz.dk bestyrelserne fra foreningerne vest for Storebælt mødes og udveksler erfaringer. En lærerig dag hvor man kan få gode ideer ud fra det, som de andre arrangerer, drøfte de fælles problemstillinger vi har og måske lægge strategi for fremtidigt arbejde. I år blev Top turene 2020 drøftet. Ringkøbing-Skjern planægger sammen med naboforeningerne Holstebro, Herning og Esbjerg om at lave topture der hvor kommunerne mødes.

Søndag d. 15. sept. var det ”vandrernes dag”. Hos os udgik turen fra Gammelsogn kirke. Jeg kunne ikke være med på turen. Men at ønske god tur og vinke farvel til en ivrigt snakkende flok, der forsvandt rundt om kirkediget og hen ad fjordstien, var så absolut også en god måde at komme i godt humør på. Hen på eftermiddagen fik jeg så melding om at alle 42 deltagere var kommet godt hjem igen efter 15 km. i strid blæst. Man havde nydt turen langs fjorden til surfpladsen. Så ad markveje til Kloster og til det nye madpakkehus ved Vonåen, før turen gik til Gammelsogn kirke igen. Et par billeder til albummet fulgte også med. Se det er en dvl familie som det så afgjort er værd at være medlem af.

Mandag d. 16. sept. aften havde vi inspirationsaften, hvor ideer til næste års ture blev efterlyst. 30 medlemmer deltog og efter at vi havde set et uddrag af billeder fra de sidste 10 års vandringer ,regnede det med forslag til næste år. Nu skal bestyrelsen og turlederne lige have det hele til at bundfælde sig og få noget realistisk strikket sammen. Ingen tvivl om at der kan komme et godt program 2020 ud af det.