Bytur i Tarm

44 vandrere fik en oplevelsesrig bytur i Tarm 29. december 2019

44 forventningsfulde vandrere samles for at være med på bytur i Tarm

Bytur i Tarm. Mødested ved Bechs Hotel
Foto: Jim Lange

Turen startede ved Bechs Hotel og derfra gennem Melballes have og langs Tarm bybæk gennem Åparken, Udsigten, forbi ABC, gennem Kongelunden og igennem industrikvarteret ud forbi Falck. Derfra over Vejlevej gennem Tarm kommuneplantage ned til kælkebakker, hvor der blev holdt rast. Derefter over Tarm stadion ned til kirkegården, hvor vi så de flotte skulpturer, som der er på kirkegården, videre ned gennem Søparken, forbi det gamle BAXI, langs Tarm bybæk, op til Storegade og hen til Bechs Hotel. Her sluttede dagen for de 44 turdeltagere med gløgg, æbleskiver og hygge en god times tid.
En virkelig god turdag.

Stor tak til Dagmar Vestergaard og Bendt Christiansen for en virkelig spændende og dejlig juletur .

Se samtlige billeder fra vandreturen her.
Bliv inspireret til andre vandreture – Find vej til vores store samling af dejlige turbilleder her