Jubii – Så må vi gå i flok igen

DVL-Ringkøbing-Skjern åbner for vandreture igen d. 11. juni.

Glæd jer! Nu må vi åbne for vandreture igen.

Men med restriktioner! Frem til 8. juni må vi stadig kun være 10 personer samlet. Derfor flytter vi vores maj tur til 11. juni og 4.juni tur til 18. juni i håb om, at vi så kan være 30-50 ad gangen. For at kunne styre deltagerantallet, er det nødvendigt, at melde sig til senest et døgn før turen. Der bliver udviklet et tilmeldingssystem så alle kan håndtere det. Dette vil først være klar d. 8. juni.

Vi må for en tid give afkald på den frihed det er, at tage beslutning om at tage af sted til sidste øjeblik og så bare møde op. Det bliver uhåndterligt for en turleder på selve dagen at tage mandtal og så måske blive nødt til at sende de sidst ankomne hjem igen.

Så skal vi stadig huske alt det som vi har lært siden sidste vandretur: hold afstand og hils uden håndslag.

Det bliver bare godt at ses igen og måske høre om de ture, som I har gået hver for sig den sidste tid.