Solnedgangstur

21 vandrere var med på solnedgangstur ved Vesterhavet startende ved Lyngvig Fyr kl. 17.00

DVL vandretur - Solnedgangstur - Aftensmaden spises på Troldbjerg

Aftensmaden spises på Troldbjerg. Foto: Jim Lange

Turen gik ad naturstien til Hvide Sande og startede med dejligt vandrevejr. Efter en lille kaffepause ved indkørslen hos Ninna krydsede vi kort efter Klitvejen og gik ned forbi kabelbanen hvor vi fulgte diget så den blev set fra vandsiden. Vi så også en sæl der legede i vandet. Turen fortsatte langs Ringkøbing Fjord rundt om “Æ Tyskerhavn”, Lystbådehavnen og de nye sommerboliger som er bygget ved slusen. Vores medbragte aftensmad blev nydt på “Æ Troldebjerg” (21 m.) med udsigt over næsten hele Hvide Sande, Fjorden, Havnen og Vesterhavet. Herefter gik turen retur til Lyngvig Fyr via naturstien og langs stranden, hvor vi havde håbet at kunne nyde en af de skønne solnedgange. Desværre var det skyet til og turen endte med en lidt kraftig byge. Inden vi gik fra naturstien blev deltagerne budt på et glas “solnedgangs-bobler” og lidt sødt til ganen – lækkert og hyggeligt. En virkelig dejlig aftentur.

Stor tak til Henny Larsen og Ninna Damsgaard for en dejlig oplevelsesrig tur.

Visionsplanen for Hvide Sandes Troldbjerg er klar

Se samtlige billeder fra vandreturen her.
Bliv inspireret til andre vandreture – Find vej til vores store samling af dejlige turbilleder her