Vandrernes dag i Skjern

26 vandrere var med på en FLOT tur i Skjern

DVL vandretur - Vandrernes dag i Skjern - Vandhaverne

Vandhaverne. Foto: Jim Lange

De fleste, hvis ikke alle, var glædeligt overraskede over hvor meget flot natur Skjern kan byde på. Derudover var det en oplevelse, at Bendt gavmildt delte ud af sin store viden/kendskab til Skjernområdet og dets historie.
Stor tak til Bendt for en flot og inspirerende tur. Vandhaverne må blive en turistattraktion.

Bendts turbeskrivelse:
Vi startede ved Skjern kirke og gik gennem anlægget, hvor vi gik på den grønne korridor vest over forbi Klokkebjerg gennem urskoven og den gamle præstegård og ud forbi campingpladsen og ned til kong Hans’ Bro, hvor vi fik en forfriskning. Derfra gik vi videre over i Vester Birk Plantage, hvor vi fik vores frokost. Derefter gik vi i den grønne korridor øst ned til den ny indviede vandhave og endte med at gå tilbage til kirken hvor vi sluttede.

Her kan der læses mere:
Naturstyrelsen om Kong Hans’ Bro
Skjern Udviklingsforum om Vandhaverne

Se samtlige billeder fra vandreturen her.
Bliv inspireret til andre vandreture – Find vej til vores store samling af dejlige turbilleder her.