God jul og godt nytår

Hej alle medlemmer Hermed en tak til jer alle for jeres gode opbakning på årets ture, selv om det ind i mellem har været noget indviklet med tilmelding og hvor mange må vi være?! Desværre kan ikke altid alle komme med, selv om turlederne har været og er flinke til at lave ekstra ture. Nu…

Hej alle medlemmer
Hermed en tak til jer alle for jeres gode opbakning på årets ture, selv om det ind i mellem har været noget indviklet med tilmelding og hvor mange må vi være?! Desværre kan ikke altid alle komme med, selv om turlederne har været og er flinke til at lave ekstra ture.
Nu er der så lys forude med vaccine i sigte. Men indtil det slår igennem, fortsætter vi med at doble turene i det omgang vi kan få turledere nok. Vi har alle brug for at komme ud i frisk luft og få benene rørt.
Under “vores område” her på hjemmesiden kan man finde forslag og kort over nogle af de ture som vi har været på. Det er tænkt som lidt inspiration til at tage ud på egen hånd, når vi nu ikke kan så meget andet.
Den nye turfolder til opslagstavlen kan ses på siden nu. I kan selv printe den ud eller I kan få en når vi mødes på turene. Turlederne vil altid have nogle i rygsækken.

Vi ønsker jer alle en rigtig god jul og et godt nytår