Solnedgangstur Hvide Sande

35 håbefulde vandrere fik en fantastisk solnedgangstur

DVL vandretur 050821. Solnedgangstur Hvide Sande. Solnedgang og kutter.

Solnedgang og kutter. Foto: Otto Nohns

Turen gik fra Hvide Sande Kirke til Mamrelund og videre ned til fjorden, der blev fulgt et stykke mod syd. Derfra op over Klitvejen for at tage retning mod stranden. Madpakkerne blev nydt på en dejlig plads, hvor der også var toiletmulighed, inden turen gik videre mod stranden. Turen langs stranden, på en aften der sjældent opleves bedre, gav rig mulighed for at følge solens vej ned. En afstikker ud på molen er altid en oplevelse uanset vejr. Der blev bl.a. set mange lystfiskere, der var på makreljagt. Der blev set flere, der flere gange i træk havde 3-4 makreller pr. kast. Turen sluttede med ”bobler”, der blev nydt på kunstværket Vestled. Flere fik en siddeplads på Marianne Hesselbjergs skulptur (bænk).
Solnedgangstur Hvide Sande 050821 – ruten

Stor tak til Ninna og Henny for en fantastisk aften med solnedgang

Her kan der læses mere:
visitvesterhavet.dk om kunstværket Vestled også kaldet ”Den røde plads”
arkitekturbilleder.dk om Vestled
vores.kunst.dk om Vestled

Se samtlige billeder fra vandreturen her.
Bliv inspireret til andre vandreture – Find vej til vores store samling af dejlige turbilleder her.