Kærgård Klitplantage

13 vandrere fik en dejlig og spændende vandretur i tørvejr og både med sol og vind

DVL vandretur 300921. Kærgård Plantage.

. Foto: Torben Pedersen

Efter massiv regn og blæst i formiddagstimerne, blev det en vellykket tur i tørvejr med både sol og blæst. Fra toppen af den 30 meter høje klit Gråmulebjerg blev udsigten over stranden, Kærgård Plantage og Filsø nydt selvom vinden her var ret så kraftig – imponerende!
Efter en dejlig gåtur og lidt mad, kørtes lidt længere, til et velegnet sted at se krondyr. Her blev der bl.a. set sort sol, en kronhjort med harem. En enlig han der forsøgte at snige sig ind blev hurtigt jaget væk.
Kærgård Klitplantage 300921 – ruten
Marianne om turen på Facebook

Stor tak tak til Niels og Anne Marie for en dejlig, flot og spændende tur. Speciel tak til Niels for at have taget diverse kikkerter med til ”kronhjortedelen” og for fortælling bl.a. om den særegne natur med de tilsande egetræer.

Her kan der læses mere:
rssyd.dk om Kærgård Klitplantage
govarde.dk – nyd udsigten fra Gråmulebjerg
naturparkvesterhavet.dk – vandreruter
fredninger.dk    Kærgård Klitplantage og Fiil Sø
Vælg hvad du vil læse om i tekst/billedfeltet i højre side!- fx Dyrelivet

Se samtlige billeder fra vandreturen her.
Bliv inspireret til andre vandreture – Find vej til vores store samling af dejlige turbilleder her.