Husby sommerhusområde

30 glade vandrere var med på en vidunderlig tur på marts måneds sidste dag

DVL vandretur 310322. Husby sommerhusområde. Strand i sigte.

Strand i sigte. Foto: Jim Lange

Inden starten bød turlederne velkommen og Marie fortalte i hovedtræk om dagens tur. Det blev en tur i fantastisk vandrevejr, høj himmel og solskin og kun lidt vind. På det meste af turen var der læ for den smule vind der var og på stranden var vinden i ryggen, så bedre kunne det ikke blive. Det var en dejlig varieret tur på fine stier, smuk natur og mange flotte sommerhuse blev set og strandturen var bestemt også flot og dejlig.
Ved en lille sø i det nye sommerhusområde var det snacktid og her fortalte Marie om byggekravene for de 2 sommerhusområder, som både handler om krav til husene og om grundstørrelser. Fælles for de 2 områder er at grundene skal være på 5000m2 og for det nye område at man afgiver noget af grunden til fælles naturområde så bl.a. stier er indtænkt fra starten. Der er fx også blevet plads til en lille sø og bålplads.
Senere fortalte Henning ved gammel strandfogedgård om strandinger (historisk), dødemandsbjerge, danske/norske krigsfanger i England, fangeudveksling, St. George stranding, … (se også Mariannes på Facebook om turen – link lidt længere nede).
Tak til Marie og Henning for spændende fortællinger.
Madpakkerne blev spist siddende ved/på en klit lige før vi nåede stranden, mens der som sædvanlig blev hyggesnakket ekstra meget når vejret er så fint som det her var tilfældet.
DVL vandretur 310322. Husby sommerhusområde – dagens rute
Marianne på Facebook om turen

STOR tak til Mette og Marie for en veltilrettelagt, varieret og spændende tur

Se samtlige billeder fra vandreturen her.
Bliv inspireret til andre vandreture – Find vej til vores store samling af dejlige turbilleder her.