Solnedgangstur i Hvide Sande – pop up tur

22 vandrere fik en fantastisk dejlig solnedgangstur

DVL vandretur 210422. Solnedgangstur i Hvide Sande - pop up tur. Solnedgang.

Solnedgang. Foto: Jim Lange

Turlederne bød velkommen til solnedgangsturen på en dag med fantastisk vejr. Ruten er i store træk identisk med tilsvarende tur 5. august 2021.
Turen gik fra Hvide Sande Kirke til Mamrelund og videre ned til fjorden, der blev fulgt et stykke mod syd. Derfra op over Klitvejen for at tage retning mod stranden. Madpakkerne blev nydt på en dejlig plads, hvor der også var toiletmulighed, inden turen gik videre mod stranden. Turen langs stranden, på en aften der SJÆLDENT opleves bedre, gav rig mulighed for at følge solens vej ned. Det blev også til en afstikker ud på molen, der altid er en oplevelse uanset vejr. På denne aften sås mange sæler i vandet og der var livlig trafik af skibe, mens vi ventede på at solen skulle gå ned. Turen sluttede med ”bobler”, der blev nydt på kunstværket Vestled. Flere fik en siddeplads på Marianne Hesselbjergs skulptur (bænk).
DVL vandretur 210422. Solnedgangstur i Hvide Sande – pop up tur – ruten

Stor tak til Ninna og Henny for en fantastisk dejlig aften med flot solnedgang

Herfra er der link til kunstværket Vestled

Se samtlige billeder fra vandreturen her.
Bliv inspireret til andre vandreture – Find vej til vores store samling af dejlige turbilleder her.