Sydlige del Søndervig og havet

20 vandrere var med på den flotte tur langs havet og i sommerhusområdet på en dag med sol og ret så megen vind fra øst

DVL vandretur 17. november 2022. Sydlige Søndervig og havet. Fra stranden.

Fra stranden. Foto: Jim Lange

Inden start bød turlederne velkommen og Anne Marie fortalte om dagens tur på 7,5 km – i hovedtræk: Straks ned til havet hvor vi vil gå en kortere strækning. Derfra op over klitterne og ind i sommerhusområdet hvor vi vil gå lidt rundt. Madpakkepause bliver ved et vennepars sommerhus, hvor der er læ for vinden.

Det blev en flot og dejlig tur med ret kraftig blæst og solen skinnede på det meste af turen. Den kraftige blæst fra øst gjorde turen langs havet ekstra flot, ved at den brød bølgerne på vej ind mod stranden.
Undervejs fortalte Anne Marie om forskelligt. Bl.a. viste hun hvor elkablerne ligger og venter på at vindmøllerne (Vesterhav Syd) bliver sat op på havet og om ”Hejreskoven” – der er en koloni i grantræerne, der står langs med Lyngvejens nordside.
Sydlige del Søndervig og havet 17. nov. 2022 – ruten
Marianne på Facebook om turen

STOR tak til Anne Marie og Karin for en dejlig flot og afvekslende tur og for Anne Maries fortællinger.

Måske vil du også dette:
Dofbasen.dk: om fiskehejre

Se samtlige billeder fra vandreturen her.
Bliv inspireret til andre vandreture – Find vej til vores store samling af dejlige turbilleder her.