Nyhedsbrev marts 2020

Generalforsamling den 18. marts kl. 19 i Roskilde Kongres-center. Kom, vær med og hør, hvor hyggeligt vi har det. Alle medlemmer er velkomne! Lynghøjsøerne Så er gravearbejdet slut og et stort rekreativt område venter på at blive brugt af naturelskere. Der er en fin sammenhæng af stier nede ved vandet eller oppe med udsigter. Der…

Generalforsamling den 18. marts kl. 19 i Roskilde Kongres-center. Kom, vær med og hør, hvor hyggeligt vi har det.

Alle medlemmer er velkomne!

Lynghøjsøerne

Så er gravearbejdet slut og et stort rekreativt område venter på at blive brugt af naturelskere. Der er en fin sammenhæng af stier nede ved vandet eller oppe med udsigter.
Der er badestrand og madpakkehus. God tur.

På toppen med Dansk Vandrelaug” er den landsdækkende kampagne, som allerede går rigtig godt. Vi går på toppene i hele landet, og der er god plads til at nyde de mange udsigtspunkter.

– Vi vil gerne skabe noget mere end bare at lave en gåtur. I år vil vi give nogle fantastiske oplevelser på toppene, så man kan komme ud og opleve Danmark oppefra, siger Steen Kobberø-Hansen, landsformand i DVL.

Det er sundt at vandre op og ned, og så får du jo godt selskab med i købet. Med over 10.000 medlemmer og en masse erfarne turledere til at planlægge og føre an på turene, så går vi top-godt sammen.

Tag til Aktiv Ferie-messe med DVL

På messen kan du få rådgivning inden for alle former for aktiv ferie inklusive DVL’s. Der er 60 spændende foredrag linet op og du kan ligeledes få en snak med eksperter i vandrestøvler. Se flere muligheder her.
Det foregår den 14.-15. Marts kl.10-17 i Lokomotivværkstedet. Otto Busses vej 5A, København V.
Billetten koster 60 kr. for DVL’s medlemmer – det er halv pris.

DVL for 50 år siden

Den 18. maj fylder Dansk Vandrelaug 90 år, derfor tager vi her en tur tilbage i tiden og kigger på, hvad vi skrev om og havde fokus på i januar-februar i 1970.
Dengang ejede DVL også vandrehjem, og det blev faktisk anset for befordrende for medlemstilgangen, at de fik indført såkaldte familierum.
– Også fordi et 4-6 mands rum må være den ideelle størrelse for enkeltvandrere, som den daværende landsformand fortalte …
Ved du, hvor mange medlemmer vi var dengang? Få svaret her.