Nyhedsbrev november 2019

Så er vinteren over os, og næste tur på havnen og Boserup med Dorte vil være med varm kaffe. Dette er 4. tur, hvor Dorte fokuserer på naturens ændring i løbet af året, og turene har været godt besøgt. Spændende arrangementer på bedding Den 19. december kommer vi højt til vejrs i Mærsktårnet, og 1. januar…

Så er vinteren over os, og næste tur på havnen og Boserup med Dorte vil være med varm kaffe. Dette er 4. tur, hvor Dorte fokuserer på naturens ændring i løbet af året, og turene har været godt besøgt.

Spændende arrangementer på bedding

Den 19. december kommer vi højt til vejrs i Mærsktårnet, og 1. januar vil vi igen ønske hinanden godt nytår i Ledreborg med udsigt over Slotsparken.
I 2020 vil Dansk Vandrelaug lægge op til skønne TOPture i hele Danmark, og Roskilde og Frederikssund Afdeling vil invitere dig til TOPmøde i Hedeland d 13. juni. Også som optakt til mødet vil der være flere vandreture til samlingsstedet.
Mange tråde skal samles, og alle turledere i Roskilde Afdeling er kaldt til arbejdsmøde, hvor vi vil planlægge afdelingens strategi. Du vil derfor i næste Nyhedsbrev til februar høre meget mere. Men du kan glæde dig til skønne udsigter og hyggelige pauser for vandrere i alle aldre.
Afdelingen har pt. 571 medlemmer og 20 turledere. Der er dog stadig plads til flere. Vi har i mange år haft Joan Heskjær som kasserer, men hun ønsker at stoppe ved næste Generalforsamling d 18/3, så har du lyst til at prøve kræfter som kasserer, så kontakt en af turlederne eller vores formand, Annelise.
Ved Landsmødet i november 2019 blev vores turleder Kenni Kofod valgt til landsstyrelsen og Allan Christensen blev valgt til suppleant. Så vi er nu godt repræsenteret.

Spændende Vandreferier:

I 2020 vil vi præsentere flere vandreferier:
Marts til Nymindegab
Marts til Cran Canaria og sejltur til Tenerife
Juli til Bulgarien. (Møde om turen 14/1 i Roskilde Kongrescenter)
August til Bornholm
September til Polen
Der vil være masser af muligheder for dejlige oplevelser for både ben og sjæl.
Den 18. maj har Dansk Vandrelaug 90 års fødselsdag, og der vil vanen tro være samling ved varden i Gribskov, hvor det hele startede. Nærmere følger i VandreLiv.

Bestyrelsen i Roskilde Afdeling.