Nyhedsbrev september 2019

Med en god sommer, der går på hæld, kan vi se tilbage på mange dejlige vandreture. Vi har været langt omkring på dagture, og vi har haft premiere på ture tirsdag aftener. Aftenturene har haft svingende deltagelse, men vi starter op igen d 7. april 2020 Greve og Roskilde Kommuner har bedt os arrangere vandreture…

Med en god sommer, der går på hæld, kan vi se tilbage på mange dejlige vandreture. Vi har været langt omkring på dagture, og vi har haft premiere på ture tirsdag aftener. Aftenturene har haft svingende deltagelse, men vi starter op igen d 7. april 2020
Greve og Roskilde Kommuner har bedt os arrangere vandreture under Region Sjællands Vandrefestival.  Vi har haft en tur i Greve, en tur til Gulddysseskoven i Jyllinge, hvor de 17 deltagere fortæller om Kelds lækre gulerodskage.  Senere havde vi en tur fra Roskilde Havn til Boserup med deltagelse af en naturvejleder fra Nationalparken. Det var så populært, at vi blev 69 deltagere i et skønt vejr.
Fremtidige arrangementer, som du skal holde øje med, og hvor der er tilmelding:
Den 21/9 er der bålmad med indsamlede urter, svampe og bær.
Den 24/9 er vi igen i Lejre til stegt flæsk og persillesovs på Fasaneriet.
Uden tilmelding:
Den 15/9 er der Vandrernes Dag, og Roskilde Afdeling deltager med 2 ture.
Klik her: Rundt om Vallø Stift og Nordsjællandsruten.
Den 28/9 er der indvielse af Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord. Flere afdelinger laver ture i tidsrummet kl 9-17. Mary kommer kl 10-12, hvor der er taler. Derefter må cyklister indtage broen, og kl 13.30 er det vandrernes tur. Hold øje med vore ture på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk eller se på www.festoverfjorden.dk. Der vil ske en masse, så kom glad.
Den 23/11 kl 16 er der gratis koncert i Trekroner Kirke.
Vandreferier:
Vi deltager på den svenske Hiking Festival i Båstad den 11. – 13. oktober. Tilmelding er slut, men du kan stadig tilmelde dig som privat person.
Vi skal 11. – 14. marts 2020 til Nymindegab for 6. gang, for flere efterlyser den herlige tur til Vesterhavet. Info senere.
I uge 32 er det også en ønsket gentagelse, når vi tager til Bornholm. Turen er på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk medio september.
Temaet i 2020 er Topture. Det kan være både store og små toppe, men perioden er hele 2020 for hele Landsforeningen. Roskilde Afdeling har sammen med Frederikssund Afdeling en event den 13. juni i Hedeland med vandreture + en overraskelse.

Bestyrelsen i Roskilde Afdeling