Nyhedsbrev maj 2020

Roskilde afdeling følger selvfølgelig de generelle retningslinjer fra DVL. Ny dato for generalforsamling, 90-års fødselsdagen og Promenadeture om lørdagen.

Generalforsamling

Grundet Corona og forsamlingsforbud, så måtte vi jo aflyse den planlagte Generalforsamling i marts.

Ny dato bliver 13. august kl 19-22 i Roskilde Kongrescenter. Tjek mødested på dagen på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk.

I år har vi mange jubilarer, både 25, 40, 50 og 60 års.

Afdelingens vil være vært for lidt kulinarisk.

 

Ture indtil 7. juni

Der vil indtil 7. juni være pop-up ture med tilmelding til turleder. Man må MAX være 10 deltagere. Efter tilmelding modtager du en accept, og denne er nødvendig for at have en plads på turen.

Du finder turene snarest på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk.  Vi glæder os til at se dig.

 

Ture efter 8. juni

 Vi håber, at vi til den tid må være flere, men der vil fortsat være tilmelding (indtil regeringen siger god for 100 mennesker forsamlet). Først da kan vi bare møde op. Følg altid op på dvl.wp.stage.ng.peytz.dk før du møder op.

Promenadeture

Fra 4. juli starter vi ture hver lørdag kl 14-16 fra krukkerne på Hestetorvet. Vi slentrer i Roskilde 4-6 km, alt efter, hvem vi er. Vi aftaler ikke på forhånd, hvor turen går hen. Er det regnvejr, er det museer, kirker o.lign. Andre gange er det højt til himlen med medbragt kaffe. Er der stemning for at tage til skov og strand, så gør vi det. HUSK rejsekort.  Alle er meget velkomne

 

90 års fødselsdag

DVL havde store planer for den runde fødselsdag, som vi nu har måttet ændre til SAMMEN – hver for sig. Der er oprettet en side med et “gå sammen hver for sig” arrangement. https://dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/fejr-dvls-90-aars-foedselsdag/

Runde fødselsdage skal jo fejres, og vi havde da også arrangeret vores 90-årige vandrefællesskab den 18. maj. Men i stedet for konference og reception inviterer vi nu til vandretur, lige der, hvor du bor.

Vi håber meget, at du får en festlig dag med kage osv. Send meget gerne billeder til os på birgitroos84@gmail.com

 

AFLYSNINGER

Da info om Corona ændres ofte, så tjek din tur på dette link:

https://dvl.wp.stage.ng.peytz.dk/mange-vandreture-aflyst/  Siden vil løbende blive opdateret.

 

På glad gensyn i naturen ønsker

Den samlede medarbejderstab i Roskilde Afdeling