Sommerudflugt, promenadeture og generalforsamling 2020

De fleste af os er sikkert allerede gået på sommerferie og i år holder mange af os som bekendt ferie i Danmark.

I Roskilde har vi mange ture og udflugter i løbet af sommerferien, som du kan deltage i. Et par af turene kan du læse om her, men du kan altid finde vores fulde turprogram på hjemmesiden.

Vi arrangerer fra tid til anden pop-up-ture, som annonceres med kort frist. Disse ture når ofte ikke med i Vandreliv, hvorfor det er en god idé at holde øje med turprogrammet på hjemmesiden. Du kan også melde dig ind i vores Facebookgruppe, hvor du kan læse – og skrive – om turene, du deltager i.

Båden Hjortholm
Båden Hjortholm sejler os over Fjorden

Sommerudflugt

Torsdag den 30. juli 2020 kl. 13.00 stævner vi ud med båden Hjortholm fra Roskilde Havn. Båden sejler os til Møllekrogen og undervejs er det tilladt at nyde sin medbragte mad, mens vi nyder sejlturen.

Fremme ved Møllekrogen kigger vi lidt på området omkring Selsø og Selsø Slot, hvorefter vi går til Gershøj Kro, hvor båden Hjortholm henter os igen med kaffe og lidt sødt ombord.

Vi forventes at være tilbage i Roskilde Havn kl. 18.00. Du kan læse mere om turen og tilmelde dig her. Det er vigtigt, at du tilmelder dig via linket, da der er et begrænset antal pladser på denne tur. Du kan ikke blot møde op.

Peter Brandes krukker på Hestetorvet i Roskilde

Promenadeture

Hele sommeren – helt frem til og med den 3. oktober 2020 – arrangerer Roskilde afdeling en række Promenadeture. Turene afgår hver lørdag kl. 14.00 og mødestedet er ved krukkerne på Hestetorvet lige uden for Roskilde Station.

Turene er på 5 km og det er skiftende turledere, som står for de enkelte ture. Ruten er ikke planlagt på forhånd, og hvis vejret vil det, så kan turen gå til et museum eller lignende.

Du kan læse mere og se datoerne for promenadeturene her.

Generalforsamling

Torsdag den 13. august kl. 19.00 afholder vi som allerede tidligere nævnt generalforsamling, der i lighed med mange andre generalforsamlinger blev udsat tidligere på året. Mød op, gør din stemme gældende og hør, hvad vi planlægger for det kommende år. Vi byder på øl, vand, brød, kaffe og the.

Corona situationen

Vi slutter af med at understrege, og det gælder selvfølgelig for alle de ture, vi arrangerer, at vi overholder de retningslinjer, der er gældende på tidspunktet for turen. Du kan læse mere om DVL´s håndtering af myndighedernes retningslinjer her. Siden opdateres løbende.

Rigtig god sommer

Dansk Vandrelaug, Roskilde