Nu må vi gå sammen igen :-)

Så skete det - ENDELIG får vi lov til at gå lidt flere sammen igen. Fra på mandag den 1. marts må vores ture have maksimum 25 deltagere, og det har turlederne selvfølgelig allerede tilrettet, således at du nu igen kan se en masse turforslag på hjemmesiden, der gennemføres under de nye retningslinjer.

Allerede på onsdag den 3. marts, kan du komme med Allan på tur fra Køge til Billesborg Indelukke, Søndag den 7. marts kan du komme med Keld ud at gå i Ledreborg skovene – og sådan fortsætter det. Kig selv ind på hjemmesiden og se de mange ture. Og husk – der kommer hele tiden nye ture til.

Det er dog stadig sådan, at der kræves tilmelding. Du kan derfor ikke blot møde uanmeldt op til en tur. Du vil kunne se af den enkelte tur, hvordan tilmeldingen foregår. Nogle ture har tilmelding via hjemmesiden, og på andre ture skal man tilmelde sig via sms eller email direkte til turlederen. Kontakt den enkelte turleder, hvis du er i tvivl – og HUSK: de generelle afstands- og øvrige regler vi efterhånden kender så godt, gælder også på tur med DVL.

Årets generalforsamling i Roskilde er udsat

Generalforsamlingen, som i år var planlagt til den 18. marts, må for andet år i træk desværre udsættes. Årsagen behøver vi formentlig ikke at nævne her, blot at vi glæder os til vi kan få lov til at samles igen uden restriktioner. Vi satser på, at vi kan få lov til at afholde generalforsamlingen onsdag den 26. maj kl. 19.00 til 21.00. Generalforsamlingen afholdes som vanligt i Roskildehallerne, Bauhaus Arena. Nærmere indkaldelse vil ske i det kommede nummer af Vandreliv, samt på hjemmesiden.

Danmark går sammen

Måske har du lagt mærke til, at Danmarks Radio har haft en kampagne: Danmark går sammen. Måske var du endda med ude at gå? 2021 er udnævnt som bevægelsens år, og ’Danmark går sammen’ var en del af flere kampagner henover året, som skal få os alle op af sofaen. Danmark går sammen-bølgen er afsluttet nu, men deltagerne nåede tilsammen at gå 38 gange rundt om jorden. Det er trods alt en imponerende lang tur!

DVL Roskilde har på vores hjemmeside samlet en række forslag til ture i vores område, som du kan gøre på egen hånd, hvis du skulle have lyst til at gå selv, eller ikke har fået plads på en af vores ture. Og på Danmark går sammen kan du stadig finde links til andre steder i Danmark, hvis du skulle komme på de kanter. Samtidig er dagen nu tiltaget med lidt over 3,5 timer – hvilket giver bedre tid til en gåtur, inden det er blevet mørkt.

DVL Vandrerakademi – online foredrag

Imens coronaen stadig begrænser vores muligheder for at mødes indenfor, deler nogle af turlederne deres viden og erfaringer med vandring i både Danmark og forskellige destinationer i Europa.

Du tilmelder dig her, hvorefter du modtager et link til Skype eller en lignende videotjeneste. (Du behøver ikke have appen for at deltage). Så kan du sidde derhjemme foran din pc, tablet eller mobil og blive fyldt med ny inspiration. P.t. har vi følgende tilbud til dig:

  • 2. marts kl. 16-17: At vandre i Skåne
  • 3. marts kl. 16-17: Kvalitetsstier
  • 10. marts kl. 16-17: Vandring på De Kanariske Øer
  • 17. marts kl. 16-17: Kvalitetsvandrevejene i Danmark og Europa
  • 24. marts kl. 16-17: Fjernvandrevejene i Danmark og Europa

Vi glæder os til at se dig på tur igen ude i det spirrende forår.

Mange hilsner

Bestyrelsen, DVL Roskilde