Et godt vandre-år slutter, men et nyt er på vej

Det er blevet tid til et kig tilbage på 2021 og ind i 2022. I alt 128 ture blev planlagt i DVL Roskilde i året 2021, hvoraf 14 dog desværre måtte aflyses i januar og februar på grund af Corona.

På trods af aflysningerne, lykkedes det alligevel for vores 15 flittige turledere at gennemføre godt og vel 100 velbesøgte ture i løbet af 2021. Det er en fremgang i antal ture, men også en fremgang i antal deltagere på turene. Tak til alle turledere for at gå forrest og tak til alle deltagere for fremmøde.

Traditionelle ture fra året, der gik

I december måned havde Allan 2 juleture, som selvom de gås uden for Roskildes område, har været en success. Og skulle du allerede nu sidde og tænke, at du har plads i kalenderen til en sådan tur i 2022, så gentages turene her igen i december 2022.

En anden tradition, vi har i afdelingen, er den årlige nytårstur – eller nytårskur! Jette og Keld tager jer med ud i området omkring Lejre med bobler og godt humør den 1. januar. Der er stadig plads på turen, som du kan læse om her.

Vandretræf i januar

I januar står flere af turlederne for et vandretræf, som udgår fra 3 forskellige steder på Sjælland, og mødes foran Vikingeskibsmuseet til kaffe og kage. Der er planlagt en lille overraskelse for deltagerne, når de når frem til pladsen foran vikingeskibsmuseet. Sæt kryds i kalenderen. Det bliver helt sikkert endnu en god tur i Roskilde.

– og mange flere ture på tapetet i 2022

Vores turledere har allerede lagt omkring 50 ture op for 2022. Hold øje med hjemmesiden, der kommer hele tiden nye ture op. Også ture med relativt kort varsel slås jævnligt op.

Til sidst skal du lige have et tip til en tur, som rent faktisk kan planlægges fra sofaen:

Har du planer om at vandre langt?

Og vil du gerne forberede dig hjemmefra inden? Vidste du, at du som medlem af DVL kan deltage i kurser online? Den 26. januar kan du lære, hvordan du vandrer virkelig langt, når formand for DVL Lyngby, Søren P. Petersen, deler sin store viden og erfaring med de lange vandreture. På en time kommer vi ind på de særlige forholdsregler for at en lang vandretur bliver vellykket og skadefri. Forberedelse, træning, udstyr, tempo med mere. Husk, at du skal være medlem af Dansk Vandrelaug for at kunne deltage.

Alle ønskes et godt nyt vandre-år 2022

Bestyrelsen, DVL Roskilde