Nyheder

Ny bestyrelse, tilmeldinger og spændende ture

DVL Roskilde afholdt onsdag den 26. maj 2021 den årlige generalforsamling. Ud over Formandens beretning og regnskabet, som blev godkendt uden yderligere kommentarer, godkendtes også en ny bestyrelse.

Generalforsamling 26 maj 2021

Nu er det endelig blevet lysere udenfor og heldigvis også en lille smule varmere. I DVL Roskilde fejrer vi dette med en tur hver anden dag i maj måned - sådan cirka. De fleste af turene ligger i weekenden, så det er bare om at komme op af sofaen og ud at gå med os.

Nu må vi gå sammen igen :-)

Så skete det - ENDELIG får vi lov til at gå lidt flere sammen igen. Fra på mandag den 1. marts må vores ture have maksimum 25 deltagere, og det har turlederne selvfølgelig allerede tilrettet, således at du nu igen kan se en masse turforslag på hjemmesiden, der gennemføres under de nye retningslinjer.

God jul og Godt nytår 2021

2020 er ved at komme til en ende, og det har på mange måder været et udfordrende år - det kan alle vist nikke genkendende til.

Sommeren går på hæld

August er årets officielt sidste sommermåned, og i DVL Roskilde kan vi se tilbage på en aktiv sommer, som - på trods af diverse coronaforhindringer - har budt på adskillige velbesøgte indslag.

Nyhedsbrev maj 2020

Roskilde afdeling følger selvfølgelig de generelle retningslinjer fra DVL. Ny dato for generalforsamling, 90-års fødselsdagen og Promenadeture om lørdagen.

Nyhedsbrev marts 2020

Generalforsamling den 18. marts kl. 19 i Roskilde Kongres-center. Kom, vær med og hør, hvor hyggeligt vi har det. Alle medlemmer er velkomne! Lynghøjsøerne Så er gravearbejdet slut og et stort rekreativt område venter på at blive brugt af naturelskere. Der er en fin sammenhæng af stier nede ved vandet eller oppe med udsigter. Der…