Samtlige Dansk Vandrelaugs ture på Google Maps

Let adgang til 288 Kvalitetsstier, Kløverstier og Spor i landskabet-stier er langt fra nok til en befolkning, som har taget vandringen til sig og som for alvor har fået lyst til at opleve naturen springe ud helt tæt på.

Vandretur til Marens Patter. Foto Marie Lau Florin

Vandretur til Marens Patter. Foto Marie Lau Florin

Derfor har vi lagt samtlige DVL’s vandreture på kortet i april. Det giver 282 muligheder for at komme ud at vandre en tur helt uden at skulle tænke på, hvilken vej du skal gå.

Klik på en af de mange markører og se, om vandrehistorien er noget for dig. De fleste af vores ture er på 9-15 km, men vi går skam også kortere og endnu længere ture. Det fremgår ligeledes ved et klik på de røde markører.

DVL's planlagte ture i april

På grund af corona-restriktionerne skal du tilmelde dig på forhånd, så vi overholder de gældende forsamlingsregler, og så vi passer bedst muligt på hinanden. Bemærk, selve tilmeldingen åbner 14 dage før, den enkelte tur afvikles.

Sådan fungerer tilmeldingsstystemet

Og når du har modtaget en bekræftelse på, at du er med på deltagerlisten, er du velkommen til at møde op ved startstedet. Også selvom du ikke er medlem. I så fald koster det blot 30 kr. at prøve vores koncept af. Hvilket du betaler i kontanter til turlederen ude ved mødestedet.

Følg i turlederens fodspor

En af de mange store fordele ved at vandre med os er naturligvis, at turlederne har forbedret ruten perfekt, så du blot skal møde op iført solidt fodtøj, med væske og snacks i rygsækken, som nok også skal indeholde en regnfrakke. Derefter er det blot at følge med og nyde alt, hvad naturen har at byde på.

Savner du godt selskab, får du det med sikkerhed på vandreture med DVL.

Og faktisk kan du altid få et overblik over samtlige de ture, der lige nu er planlagt på vores helt eget Google-kort – godt 900 af de ca. 2500 ture vi arrangerer på ét år.

DVL er samtaler i bevægelse – kan ikke undgå at røre dig. Kom med udenfor.

DVL øger dine vandremuligheder

Dansk Vandrelaug og Google viser vej til landets 288 bedste vandrestier

Emner