Billeder

Se billeder fra den 27. marts 2022, hvor turen gik til Silkeborg Langsø og Schousbyes sø med turleder Jørgen Jørgensen i spidsen.

Se billeder fra den 17. april 2022, hvor en flok vandrere fra Silkeborg afdelingen var på tur til Salten Sø med Birgitte og Aage som turledere.

Se billeder fra den 15. maj 2022 fra vandretur til Vejle Ådal med en formand i hopla.

Se billeder fra den 28. maj 2022 fra turen til Kalk-Kaminoen på 21 km. med høj sol og vind i håret. Vi mødte Jens Langkniv og havde nær mistet et medlem. Tak til turleder Steffen og Kell for en god tur.

Se billeder fra den 18. juni 2022 fra fællestur med DVL – Aarhus i området omkring Himmelbjerget – 14 km. i kuperet terræn, som gav sved på panden. En perfekt tur og mange tak til turlederne Steffen og Kell for dagens oplevelser.

Se billeder fra sheltertur til Harrild Hede den 25.26 juni 2022 med gode vandreture, bålmad og masser af hygge.

Se stemningsbilleder fra aftentur til Emborg Vestermark og Gudensøen – 8 km i det dejligste vejr. Tak til Jørgen Kej for at vise os dette meget smukke område.

Se de dejlige stemningsbilleder fra vandreferien i Luxemborg i juli 2022, hvor en flok vandrere fra foreningen drog afsted sammen..

Se billeder fra den 28. august 2022 med turleder Aage i Gjern Bakker. Meget smuk vandretur i dejligt vejr.

Se billeder fra den 4. september 2022 over Sepstrup Sande, ledet af Aage og Toni. 28 vandrere var med og vejret var dejlig med solskin på hele turen. 4-6 havørne kredsede højt op over som en sensommerhilsen til os. Der var masser af blåbær og tyttebær. Det var årets flotteste tur

Billeder fra ture fra den 11. september 2022 og fremadrettet kan alene tilgås via linkene, hvis du er på facebook.

Den 11. september 2022 indtog 19 glade vandrere Silkeruten med Toni som turleder. Dejlig tur rundt på stierne med fortællinger undervejs. Se billeder fra Silkeruten.

Den 18. september 2022 var  vandrernes dag i hele landet og vi gik en dejlig tur i Vesterskoven til Frederiks den 7. høj. Vejret var dejligt og vi nød sensommerens varme. 28 vandrere var med på turen og med Toni som turleder. Se billeder var turen.

Se billeder fra den 25. september 2022 fra tur i området Vorvadsbro og Sdr. Vissing Bjerge. En fællestur på 18 km. med DVL Viborg og Silkeborg i fantastisk sensommervejr.

Den 2. oktober 2022 var 25 glade vandrere taget til Mols Bjerge. Det var op ad bakke og ned ad bakke igen og igen. Dejlig oplevelse med Aage som turleder. Se billeder fra Molsturen.

Den 6. november 2002 drog 10 glade vandrere på en vandretur fra Ry og over Himmelbjerget. En dejlig tur på 23 km. i høj tempo. En dejlig tur med Toni som turleder.  Læs mere detaljeret om turen her og se de dejlige billeder.

Den 20. november 2022 var 22 vandrere på bævertur i Klosterhedens Plantage med Aage som turleder. Det var en skøn tur med fantastisk solskin. Turen var grundig tilrettelagt af Aage og med mange spændende fortællinger om bæverne og området. Vi fandt flere tydelige spor efter bæverne og ræve. Se billeder fra turen. 

DVL Silkeborg var den 26. november 2022 på tur i området Vorbjerg Skov, Ravnsø med 19 medlemmer som gik de 17 km. og havde en herlig dag med Birgitte Persson som turleder. Se billeder fra turen. 

I dag den 11. december 2022 var vi på den årlige juletur og Runa havde den første tur som turleder. Turen gik til Almindsø, Vejlsø og Vejlbo Mose – en tur på 7 km. hvor vi sluttede af med gløgg og æbleskiver i Bodils carport. Se billeder

Den 18. december 2022 gik turen til området omkring Ry, hvor 12 friske vandrere gik 14 km. i det fine snelandskab. Sneen var noget dyb visse steder, så benene blev udfordret. Tak til turleder Birgitte Persson for en dejlig vandretur. Se billeder

Den 1. dag i det nye år 2023 var turleder Toni afsted med en flok vandrere i Østerskoven, hvor der var mulighed for at brænde lidt julefedt af. Se billeder her.

29 vandrere var på nytårsvandring den 8. januar 2023 ved Klostermølle og Mossø – en dejlig vandretur på 16 km med turleder Birgit i spidsen. Traditionen tro sluttede vi af med bobler og kransekage. Se billeder fra turen.

Søndag den 22. januar 2023 var 35 vandrere i Nordskoven og besteg de tre udsigtspunkter, Dronningestolen, Birkehøj og Ulvehoved, hvorefter vi gik ad brede skovstier dybt inde i Nordskoven – i alt 16 km. Se billeder fra turen

12 vandrere tog på eventyr torsdag den 26. januar ind i Nordskoven på udkik efter natugler. Det var en fantastisk oplevelse at være i skoven om aften hvor alt er mørkt og vi ikke kunne se skoven for bare træer. Vi så ingen natugler på trods af turleder Tonis ivrige forsøg med at kalde dem frem med lyde fra mobilen. Vi kan ad naturlige grunde ikke vise billeder fra natturen.

36 vandrere var på søndag den 29. januar 2023 i området Gl. Rye, Gudenå og Gudensø. Vi besteg Langebakken, hvor vi fik en velfortjent kaffepause. Tak til turleder Steffen for en dejlig naturoplevelse. Se billeder fra turen.

Et rekordhøjt antal vandrede – 51 – var på tur den 12. februar 2023. Turen startede fra Vrads station og over Velling Kalv og Gavl og videre forbi adskillige søer og flere bakker. På turen hørte vi tranen, og vi så to fiskeørne kredse rundt i luften og vi fik set en snert af vandstæren. Så en dejlig vandretur med masser af fugleoplevelser med turleder Toni i spidsen. Se billeder fra turen.

Fastelavnssøndag den 19. februar 2023 drog turleder Birgitte afsted sammen med 30 glade vandrere til Nedenskov Sø og Havbæk. Se billeder fra turen.

Søndag den 26. februar 2023 var 51 vandrere på tur i Sønderskoven og Høgdal med turleder Aage i spidsen. Vi hørte om skrubtudser, frøer, snoge og kom forbi et livstræ, som fik en krammer. Vi hørte om Høgdals historie og det var en dejlig vandretur på 15 km. i dejlig solskin. Vi havde et enkelt uheld, som krævede lidt forbinding og heldigvis var der flere sygeplejersker med på turen. Se billeder fra turen. 

Bestyrelsen havde lørdag den 4. marts 2023 inviteret turlederne på en rask vandretur ved Svostrup og Gjern bakker og sluttede af med en frokost på Svostrup Kro som tak for deres store indsats i 2022. Se billeder fra turen.